IPhone 7 vs S8

iPhone telefonların daha güçlü olmasının nedeni düşük çözünürlüklü ekran kullanmasıdır. Nasıl daha güzel gözüküyor diyorsanız Retina diye daha kaliteli gösteren ekranı bulunmaktadır. Yoksa bu telefonlar sadece iOS diye satıyor.
Sen onu Samsung-Sony-LG amirali kullanmış birine sor istersen.
iPhone 7'nin ekranı kaliteli değil.

Şimdi mesela aynı çözünürlükte başka telefonu kıyaslasak daha güzel gözüküyor bence. Yoksa 1920x1080, 2K'dan güzel gözüküyor demedim. Deme amacım aynı çözünürlükteki telefondan güzel gözüküyor anlamında demiştim. Yanlış anlamışsın.

iPhone 7 kullanan arkadaşlarım vardı. Onların telefonuna bakayım dedim, ekranı bana güzel geldi. Net, sade ve hoş. Ancak mağazada Galaxy S8 ile karşılaştırınca farkı anladım. Yani resmen "Galaxy S8'in çözünürlüğü daha yüksek" diyebiliyorsunuz. Yani, nasıl desem?... iPhone'dan sonra S8'e bakınca, sanki o netlik gözümü ısırır gibi bir hissiyat verdi bana.

iPhone 7 kullanan arkadaşlarım vardı. Onların telefonuna bakayım dedim, ekranı bana güzel geldi. Net, sade ve hoş. Ancak mağazada Galaxy S8 ile karşılaştırınca farkı anladım. Yani resmen "Galaxy S8'in çözünürlüğü daha yüksek" diyebiliyorsunuz. Yani, nasıl desem?... iPhone'dan sonra S8'e bakınca, sanki o netlik gözümü ısırır gibi bir hissiyat verdi bana.
Zaten Apple marka diye müşteriye yutturuyor. Yeni iPhone'nin sadece Animoji'sini beğendim. O da iOS 11'de hepsine gelecek.

Ben uzun zaman sonra Iphonedan vaz gecip sekline semaline ve donanim ram vs guclu yazilip cizilen yonlerine inanarak iphone 7 plus cihazimi satip , s8 plus aldım.
Bu telefonla en basit haliyle exchange mail eklerimi acarken ve yaklasik 3 yildir oynadigim mobil strike isimli basit grafiklere sahip oyunu oynarken hep dusunuyorum bu guclu islemci bu guclu ram acaba bu telefonun neresinde duruyor diye
Sekli semali gercekten cok guzel bir telefon S8 +

Ben uzun zaman sonra Iphonedan vaz gecip sekline semaline ve donanim ram vs guclu yazilip cizilen yonlerine inanarak iphone 7 plus cihazimi satip , s8 plus aldım.
Bu telefonla en basit haliyle exchange mail eklerimi acarken ve yaklasik 3 yildir oynadigim mobil strike isimli basit grafiklere sahip oyunu oynarken hep dusunuyorum bu guclu islemci bu guclu ram acaba bu telefonun neresinde duruyor diye
Sekli semali gercekten cok guzel bir telefon S8 +

S8+ almışsınız ama hala yazamıyorsunuz. Dostum, ban yemek istemiyorsan noktalı harflere ve noktalama işaretlerine dikkat etmelisin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı