iPhone 7 vs S8

2014 yılının telefonu İphone 6S ile 2020 telefonu Redmi Note 7'yi karşılaştırdım. İphone 6S daha hızlı performans sundu. IOS yazılımının ne kadar stabil olduğunu bu mesajdan anlayabilirsin. İphone öneririm.
 
2014 yılının telefonu iPhone 6S ile 2020 telefonu Redmi Note 7'yi karşılaştırdım. iPhone 6S daha hızlı performans sundu. iOS yazılımının ne kadar stabil olduğunu bu mesajdan anlayabilirsin. iPhone öneririm?

Redmi serisi tamamen şişirme bence. Arkadaşta P30 Lite vardı bunda kasmayan boom beach Redmi Note 8 Pro'da kasıyormuş antutu 2 katı fark atıyor 293.000 puan alıyormuş sözde.
 
IOS yazılımının ne kadar stabil olduğunu bu mesajdan anlayabilirsin.
Yonga olarak A9 modeli SD 665 serisinde daha güçlü bir yonga burada bir anormallik yok. Düşük çözünürlük avantajı da var 6S modelinin. 7 serisi de yonga olarak S8 serisinden daha güçlüdür. Tek çekirdekte Iphone 7, S8 modelinden daha iyi, çoklu çekirdekte S8 daha iyi, GPU olarak yine Iphone 7 daha iyi. İki model arasında çözünürlük farkı da var. Siz hep yazılım falan diyorsunuz ama Apple yonga olarak Android rakiplerinden hep çok daha güçlü oldu. 6S modeli eski bir amiral gemisi, Redmi Note 7 modeli ise orta seviye bir telefon.
@220376 Note 8 Pro modelinin oyun performansında bir sorun yok ve performans olarakta P30 Lite modelini ezer geçer. Redmi serisi şişirme falan da değildir.
 
Yonga olarak A9 modeli SD 665 serisinde daha güçlü bir yonga burada bir anormallik yok. Düşük çözünürlük avantajı da var 6S modelinin. 7 serisi de yonga olarak S8 serisinden daha güçlüdür. Tek çekirdekte Iphone 7, S8 modelinden daha iyi, çoklu çekirdekte S8 daha iyi, GPU olarak yine Iphone 7 daha iyi. İki model arasında çözünürlük farkı da var.

Apple dediğin gibi donanım olarak güçlüdür. Bunu İpad'in Photoshop gibi uygulamaları çocuk oyuncağı gibi açtığından anlayabiliyoruz.

6S modeli eski bir amiral gemisi, Redmi Note 7 modeli ise orta seviye bir telefon.

2014 yılından kalma bir telefon 2020 yılının F/P telefonunu geçebiliyorsa bir iş vardır. Hangi 2014 çıkışlı Android Amiral Gemisi günümüzün F/P telefonlarını geçebiliyor?
 
Hangi 2014 çıkışlı Android Amiral Gemisi günümüzün F/P telefonlarını geçebiliyor?
6S modelinin rakibi S6 GPU olarak T760 MP8 bulunduruyor, bu model Adreno 610 modelinden daha güçlüdür. Redmi Note 7 modelinde Adreno 610 da yok Adreno 512 var, Note 8 serisinde Adreno 610 var, ona rağmen S6 modelinden GPU olarak daha güçsüzler. Donanım konusunda kimse Apple'nin eline su dökemez, adamlar eskiden beri yonga olarak Android rakiplerinden daha iyiler. S6 alınır elbette hayır orası ayrı bir durum.
 
Yakın zamanda bu 2 cihazdan birini düşünüyorum. 2. el olarak temin edeceğim ve 2'sinin fiyatı ise 1800 TL civarı bulunduğum bölgede. Hangisini almam bana yetecektir? Sosyal medya, WhatsApp, PUBG takiliyorum. Beni üzmeyecek olan hangi cihazdır? Cevaplarınızı bekliyorum.

Not: Hiç iOS kullanmadım.
Not: Exynos işlemci olan S8 üzerinden konuşuyorum. Snapdragon olanı hız olarak iPhone 7 falan bırakmaz 😀

Ekran, tasarım, kamera olarak S8 modeli daha iyi. Hız olarak Samsung biraz daha geride ve Samsung modeller genel olarak hafıza dolunca çok fena kasmaya başlıyor o yüzden hafızayı doldurmaman ve telefona 3-4 ayda bir düzenli reset atman lazım.

Batarya olarak eşitler. Tabi iPhone model bataryası ölünce yavaşlıyor 😂

Ben olsam sırf Android için S8 alırdım. Yine de yukarıdaki bilgilere göre ikisi de alınabilir.
 
Snapdragon olanı hız olarak iPhone 7 falan bırakmaz.
Yanlış. SD 820 modeli A10 yongasından güçlü değil. SD 820 ile Exynos 8895 benzer güçte modeller, GPU olarak SD 820 yongası 8895 yongasından daha iyi. Apple 10 yongasındaki GPU bunlardan daha güçlü. Çözünürlük farkı da var işin içinde.
 

Geri
Yukarı