iPhone 7+ vs Samsung A8

osmanozturk

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhabalar. Haziranın ortalarına doğru yeni bir akıllı telefon almayı düşünüyorum. Samsung ve Apple iPhone arasında kaldım. İlk başlarda iPhone 7+ düşünüyordum lakin daha sonra gerek fiyat gerekse diğer modelleri keşfetmemden ötürü biraz vazgeçtim gibi. Samsung tarafında da A8 modeli hoşuma gitti. Gerek performans gerek pil performansı gerekse fotoğraf çekimi için harika bir cihaz olduğunu fark ettim. Şuan fiyat sıkıntım yok. Fotoğraf çekinmeyi yani özçekim yapmayı çok seviyorum. Pek mobil oyun oynamam. Boyut önemli değil. Sosyal medya benim için çok önemli. Öncelikli modeller dediğim gibi Samsung A8 ve Apple iPhone 7+. Aralarında nasıl farklar vardır mesela. Kameralarının farklı noktaları. Pil ömürleri açısından gerçekçi değerlerle karşılaştırarak bana yardımcı olur musunuz. Bu konuda detaylı bilgisi olan arkadaşlara soracağım ayrıntılı sorular da var. Teşekkürler.

Ek: İlerde Apple Macbook alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanım, performans ve arka kamera olarak 7 Plus daha iyi. Batarya performansları birbirine yakın iki modelde, A8 Plus batarya olarak bu iki modelden daha iyi. Ön kamera olarak A8 2018 modelleri 7 Plus modelinden daha iyi. A8 2018 fiyatını hak eden bir model değil kesinlikle. A8 2018 fiyatlarına S7 serisi, Mate 10, XZ1, U11, XZ Premium, P10 gibi üst seviye amiral gemisi modelleri var. Bu ikisi arasından önerim 7 Plus modeli olur. Daha konu açmak içinde çok erken bir zaman.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı