iPhone 7 vs Samsung S8

Demon Jester

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Samsung tüm özellikler, tasarım olarak üstün lakin diğer tarafta da iOS işletim sistemi etkeni var. Android açısından korkum 2 sene kasma donma olması sıkıntıların baş göstermesi. iOS bu konuda daha üstün sonuçta. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Telefonu özenerek kullanıyorum elimde şu an General Mobile Elite modeli var yaklaşık 4 yıl oldu. Bu şekilde kullanan biriyim sizce hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7'nin yeni fiyatından haberiniz vardır umarım. Ben bile S8 tercih ederdim.
Apple neden %40 zam yapma ihtiyacı duydu ki ?
Merhabalar, arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım. Samsung tüm özellikler, tasarım olarak üstün lakin diğer tarafta da iOS işletim sistemi etkeni var. Android açısından korkum 2 sene kasma donma olması sıkıntıların baş göstermesi. iOS bu konuda daha üstün sonuçta. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Telefonu özenerek kullanıyorum elimde şu an General Mobile Elite modeli var yaklaşık 4 yıl oldu. Bu şekilde kullanan biriyim sizce hangisini önerirsiniz?
Kesinlikle S8. Arkadaşım kullanıyor gayet memnun üzmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı