iPhone 7 Wi-Fi çok yavaş

Modem marka model Zyxel VMG3312-B10B.

Peki dediğim gibi telefonun internetine geçince veya başka bi servis sağlayıcı ya da modeme bağlanınca oluyor mu ?

Mobil verimde herhangi bir sorun yok. Evdekine bağlandığımda Instagram'a giriyorum 1-2 dakika sonra kopuyor, online oyunlarda ping yapıyor. Bazen ayarlardan WiFi'ye geldiğimde evdekini görmüyor ama diğer herkesi görüyor. Modemden kaynaklandığını düşünmeye başlayacağım.

Modem marka model ZyXEL VMG3312-B10B.

Mobil verimde herhangi bir sorun yok. Evdekine bağlandığımda Instagram'a giriyorum 1-2 dakika sonra kopuyor, Online oyunlarda ping yapıyor. Bazen ayarlardan Wi-Fi'ye geldiğimde evdekini görmüyor ama diğer herkesi görüyor. Modemden kaynaklandığını düşünmeye başlayacağım.

Hocam herhangi bir görsele ulaşamadım. Modeminizin müşteri hizmetlerini arayarak ulaşabilirsiniz. Ben o şekilde halletmiştim. Benim modemimde arayüze girdikten sonra kablosuz sekmesi adı altında seçenekler var. Kontrol kanalı, Wi-Fi adı, band genişliği gibi seçenekler var hatta. Orada bulmuştum ben.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı