iPhone 7'den iPhone 8'e geçmeye değer mi?

Yani fiyat belirtmeyeyim ancak bayağı uygun neredeyse 3'te 1'i denilebilecek kadar farkları da arkası cam kablosuz şarj desteği var sürümü daha yüksek vs.

Piyasası 6K 5k sağlam olanları neredeyse 3'te 1'i kadar.

iPhone 8 fiyatı ortalama 5000 lira 7 fiyatı ise ben şubatta 2000 liraya aldım ortalama 3000 lira vereceğiniz para 1000 lira gibi bir şey ise maddi durumunuzda çok kötü değilse verilir. Hatta 2000 lira da verilebilir 7'nin üstüne.

2-3K vereceksiniz ama üstüne kendi telefonunuzu da vereceksiniz. Bilemedim hocam ileride alacağınız telefonda bütçe sıkıntısı çekmem diyorsanız siz bilirsiniz. Şimdi bu telefonla idare edeyim telefon değişirken bütçeye ekleme yaparım derseniz bence daha mantıklı.

iPhone piyasası hızlı benim ekranı paramparça olmuş 6S Plus'a 2 3 gün içinde +800 lira teklif aldım. Teklif yapanlarda genel olarak telefoncu yaptırıp satacaklar.

iPhone 8 kullandım çok güzel telefon ama artık çağ dışı. Ben bile en son 2023'de kullandım. Bence yeni bir telefon almalısınız.

2-3K vereceksiniz ama üstüne kendi telefonunuzu da vereceksiniz. Bilemedim hocam ileride alacağınız telefonda bütçe sıkıntısı çekmem diyorsanız siz bilirsiniz. Şimdi bu telefonla idare edeyim telefon değişirken bütçeye ekleme yaparım derseniz bence daha mantıklı.
yok hocam 2-3 ay sonraki sınav hediyesi gibi gelicek zaten sınavdan sonra

iPhone 8 kullandım çok güzel telefon ama artık çağ dışı. Ben bile en son 2023'de kullandım. Bence yeni bir telefon almalısınız.
Dostum zaten 2-3 ay sonra sınavdan sonra yenileyecem 7 de kullandığım için oda sıkıntı yaratıyor e malum 3 te 1 i fiyata inince ve kozmetiği de iyi olunca almalı mıyım diye emin olamadım diye forum actım bazı kisiler yanlıs anladı olayı

iPhone 8 fiyatı ortalama 5000 lira 7 fiyatı ise ben şubatta 2000 liraya aldım ortalama 3000 lira vereceğiniz para 1000 lira gibi bir şey ise maddi durumunuzda çok kötü değilse verilir. Hatta 2000 lira da verilebilir 7'nin üstüne.

iPhone piyasası hızlı benim ekranı paramparça olmuş 6S Plus'a 2 3 gün içinde +800 lira teklif aldım. Teklif yapanlarda genel olarak telefoncu yaptırıp satacaklar.
evet hocam batarya yenileme ile nerdeyse 2k ya almış olucam gibi bişey sadece telefon gidecek ama sıkıntı değil

O zaman alınabilir ileride iPhone 8I satarsınız en kötü 5K fiyata gider belki.
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı