iPhone 7'den POCO X6 Pro'ya geçilmeli mi?

Bütçe
20000

Kaanbsgmz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 2017 yılından beri iPhone 7 kullanıyorum. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum ama çok bir bütçe ayırmak istemiyorum. POCO X6 Pro 12 GB 512 GB versiyonunu gördüm, telefonun tasarımı hoşuma gitti fakat daha önce Android telefon kullanmadım. Sık sık telefon değiştiren biri olmadığım için Android biraz beni korkutuyor. Aldıktan bir süre sonra telefon beni sıkıntıya sokar mı bilmiyorum çünkü iPhone 7 bile yaşının vermiş olduğu yavaşlama dışında, beni hiç üzmedi. Mini zaman öldürmelik oyunlar dışında yüksek gereksinimli oyun oynamıyorum, kamera hiç önemli değil, günlük kullanımda beni üzmesin istiyorum. POCO en azından 3 yıl kadar beni üzmeden idare eder mi? Çok istemesem de bütçeyi artırıp iPhone 13 veya 14 almak mı mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşşekten inip Ferrari'ye binersin. X6 Pro 12/512 kullanıyorum. iPhone 6s Plus'tan geçtim aşşırı memnunun. Kasma yok donma yok performans canavarı bir telefon ama kamerası biraz seni üzenilir ben beğenmiyorum zaten sosyal medya olmadığı için bu telefonu aldım. Oyunlarda kasma donma asla yok. Bazenleri telefonu kapatıp açtığın zaman ilk açılışta azıcık kasma oluyor o da 2 saniye sonra sıfır kasma. Telefon gayet iyi bence geç derim

Eşşekten inip Ferrari'ye binersin. X6 Pro 12/512 kullanıyorum. iPhone 6s Plus'tan geçtim aşşırı memnunun. Kasma yok donma yok performans canavarı bir telefon ama kamerası biraz seni üzenilir ben beğenmiyorum zaten sosyal medya olmadığı için bu telefonu aldım. Oyunlarda kasma donma asla yok. Bazenleri telefonu kapatıp açtığın zaman ilk açılışta azıcık kasma oluyor o da 2 saniye sonra sıfır kasma. Telefon gayet iyi bence geç derim
İlk izlenimde performansını beğendim, işte 1 - 1.5 sene sonra o performansı korur mu ona emin olamıyorum.
Xiaomi arayüzü ve Android Buglarla dolu iPhone 7'yi bile ararsınız X6 Pro Oyunlar için kullanılabilir onun dışında iOS rakipsiz kendini aratır.
Çekincem o malesef, uzun kullanımda Iphone 7'yi bile aratır diye. Iphone 7 ısınmadıkça hala çiçek gibi kullanıyorum standart kullanımda hala akıcı geliyor bana. POCO 1 - 1.5 sene sonra ana ekranda kasmaya başlarsa diye tereddütteyim. Androidleri çok bilmediğim için ne olur ne biter uzun kullanımda kestiremiyorum. Yoksa ekran boyutu, tipi falan düz iphone 13 - 14 den daha çok hoşuma gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı