POCO X6 Pro vs POCO F6

Bütçe
23000

Birisi oyun telefonu diğeri gündelik ve kamerasıyla öne çıkıyor karşılaştırmak mantıklı değil.

Kamera ihtiyacım olan en son şey hocam 48 MP olsa kafi benim için. Çok fotoğraf çekmiyorum, fotoğraf cekmeyi sevmiyorum.

O zaman X6 Pro'yu tercih edebilirsin.

S23 fe 20k bandında bataryası kötü ve ısınıyor o yüzden önermiyorum oyunda sıkıntı çıkarmaz ama bataryası kötü, S21,S22 falan alınmaz bataryaları kötü ve eskidiler. Alacaksan S serisi S23,S24 serilerinden al ama 30k ve üstü.

Oyun oynamak için alıyorsan hızlı şarz destekleyen telefonları öneririm

X6 Pro her oyuncu için sanırım 20k altı bütçe ile en iyisi.
POCO alacaksanız F serisinden alın. X serisinde ileride kronik anakart yanması olabilir. X3 Pro'da olmuştu, her şeyden kısıp işlemciye yüklenmişlerdi ne kadar iyi olursa olsun stabil olmuyor. F serisinde hem kamera olarak orta seviye, oyunlarda da üzmez. F6 veya F6 Pro alabilirsiniz. F serisi X serisine göre daha stabil çalışır ve diğer özellikleride üstündür yani tek işlemciye önem vermemişlerdir, her şeye vermeye çalışmışlardır. X serisi önermiyorum asla ileride ne olacağı belli olmaz. Arkadaşım F3 serisi kullanıyor 3. yıl oldu problemi yok hala idare ediyor. POCO alacaksanız F serisine bakın, yoksa başka markalara yönelin.

POCO alacaksanız F serisinden alın. X serisinde ileride kronik anakart yanması olabilir. X3 Pro'da olmuştu, her şeyden kısıp işlemciye yüklenmişlerdi ne kadar iyi olursa olsun stabil olmuyor. F serisinde hem kamera olarak orta seviye, oyunlarda da üzmez. F6 veya F6 Pro alabilirsiniz. F serisi X serisine göre daha stabil çalışır ve diğer özellikleride üstündür yani tek işlemciye önem vermemişlerdir, her şeye vermeye çalışmışlardır. X serisi önermiyorum asla ileride ne olacağı belli olmaz. Arkadaşım F3 serisi kullanıyor 3. yıl oldu problemi yok hala idare ediyor. POCO alacaksanız F serisine bakın, yoksa başka markalara yönelin.

Hocam yüksek sistem isteyen oyunları akıcı donma kasma olmadan oynatabilem 20k altı varsa önerin diyeyim o zaman F serisinden.

Hocam yüksek sistem isteyen oyunları akıcı donma kasma olmadan oynatabilem 20k altı varsa önerin diyeyim o zaman F serisinden.
Hocam tek vasfın oyunsa X6 pro önerebilirim o zmn, kamerası ne iyi ne kötü gene ama F serisi alabiliyorsan al.

Hocam tek vasfın oyunsa X6 pro önerebilirim o zmn, kamerası ne iyi ne kötü gene ama F serisi alabiliyorsan al.
F5, F5 pro kalıyor geriye.

F5 de 20k bandında, o zmn oyunlarda tam performans almak istiyorsan X6 pro ama ısınan bir işlemcisi var ve genel olarak şarzı hızlı bitiyor, kullanıcı yorumları böyle genel olarak.

F5 de 20k bandında, o zmn oyunlarda tam performans almak istiyorsan X6 pro ama ısınan bir işlemcisi var ve genel olarak şarzı hızlı bitiyor, kullanıcı yorumları böyle genel olarak.20k

F5 de 20k bandında, o zmn oyunlarda tam performans almak istiyorsan X6 pro ama ısınan bir işlemcisi var ve genel olarak şarzı hızlı bitiyor, kullanıcı yorumları böyle genel olarak.
20k altı A35 ve A55 serilerine bakabilirsin ya da S21 fe 2. nesil falan üzmezler diye düşünüyorum performans olarak düşük olabilirler ama.

20k altı A35 ve A55 serilerine bakabilirsin ya da S21 fe 2. nesil falan üzmezler diye düşünüyorum performans olarak düşük olabilirler ama.
F6 almaya çalış, alcaksan iyi olsun telefon başka seçenek yok çünkü, aklıma bunlar geldi. F6 üzmez seni oyunlarda.

Son düzenleme:
Hocam tek vasfın oyunsa X6 Pro önerebilirim o zaman, kamerası ne iyi ne kötü gene ama F serisi alabiliyorsan al.

F5, F5 Pro kalıyor geriye.

F5 de 20k bandında, o zaman oyunlarda tam performans almak istiyorsan X6 Pro ama ısınan bir işlemcisi var ve genel olarak şarjı hızlı bitiyor, kullanıcı yorumları böyle genel olarak.

20k altı A35 ve A55 serilerine bakabilirsin ya da S21 FE 2. nesil falan üzmezler diye düşünüyorum performans olarak düşük olabilirler ama.

Hocam tek vasfın oyun deyince biraz sert olmadı mı?

Hocam tek vasfın oyun deyince biraz sert olmadı mı?
Hahaha X6 pro oyun telefonu, genel olarak Pocolar performans içindir ama F6 serisinde iyileştirmeler olduğu için öneriyorum.

Hahaha X6 pro oyun telefonu, genel olarak Pocolar performans içindir ama F6 serisinde iyileştirmeler olduğu için öneriyorum.
Sana kalmış bütçene uygun dediğim telefonları incele al.

Oyunda iyi performans isteyen ama sosyal medyada da gezen biri için bu bütçede ne önerirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı