iPhone 7'nin içinin açılması riskli mi?

Ikenancan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde bir iPhone 7 var ve mikrofonu çalışmıyor. Bir tamirciye versem, tamir ettirsem parmak izi gibi özelliklerinde problem çıkar mı ya da işini bilen birisi hata yapmadan tamir edip sapasağlam verir mi?

İyi yapan biri tamir edip verir fakat ülkemizde biraz zor bulunuyor. Kabul ediyorlarsa parası karşılığında Apple servisinde yaptırmayı deneyin bütçeniz izin verirse.

IPhone'a uygun tornovidayı yalnızca internetten bulabiliyorsunuz, elinizde onun set halinde olması lazım açtıktan sonra zaten ilk zarar vereceğiniz yer ekran Flex'i olur, öylelikle ekran kullanılmaz hale gelir. İlk kez açılıyorsa, sıcak hava tabancasıyla açılıyor, pena ile zorlanırsa ekran camı kırılıyor. Riskli, bilmediğiniz durumu anlatmanızdan belli o yüzden dokunmsyın derim.

Ben kendi iPhone 7'imin içini açıp bataryasını kendim değiştirmiştim eski bataryayı sökerken yapışkanlar koptu gelmedi ve az daha batarya çıkarken alev alacaktı hemen fırlattım çıkarır çıkarmaz, hiçbir özelliği gitmedi telefonun fakat kuzenim kendi iPhone 7 sinin bataryasını değiştirirken Flex'i yırtıldı ve Touch ID orta tuş komple gitti çok dikkatli ve soğuk kanlı yapılması gereken bir işlem.

Kendiniz yapmayın mümkünse telefoncuya da vermeyin servise vermeniz en mantıklısı ben ahize için telefoncuya verdim ekranı bozdu.

Tam anlamıyla daha önca telefon açmadıysanız kesinlikle açmayın ben kendimi anlarım, ederim sandım amcam telefoncuydu yanımda pilli değiştirdi çok zahmetli bir iş sağlam bir telefoncu biliyorsanız ona götürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı