iPhone 7'ye iOS 15 yüklemeli miyim?

oblomovv

Hectopat
Makaleler
1
Telefon şu an iOS 13 bile değil daha aşağıda performans kaybı falan olur diye güncellemiyorum bayağıdır.

iOS 15'e güncelleyenler bir sıkıntı yaşadı mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
5 senelik 7 Plus üzerinde 15.2 kurulu ve herhangi bir performans sorunu yaşamadım. Cihaz ısınmadıkça en az iPhone 13 üzerinde olduğu kadar akıcı diyebilirim. Isınınca tam bir kâbusa dönüşüyor.

Ben de şimdi yükledim eskiden donan uygulamaların hepsi akıcı oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon şu an iOS 13 bile değil daha aşağıda performans kaybı falan olur diye güncellemiyorum bayağıdır.

iOS 15'e güncelleyenler bir sıkıntı yaşadı mı acaba?

Son güncellemeleri almak bazen hayat kurtarır.
15.2 güncellemesini almadan önce iPhone'umda ön kamerayla video çekerken sesin ara ara kesintiye uğradığını fark ettim. Apple Destek'ten bir teknisyen uzaktan sınamalar gönderdi; sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal kaynaklı mı olduğunu anlamak için. Testlerin sonucunda sorunun donanımsal değil yazılımsal olduğu anlaşıldı. Benden, son iOS sürümüne güncellememi ve tekrar çekim yapmamı istedi. PC iTunes üzerinden ve geniş bant internet bağlantısı ile (önerilir) güncellemeyi aldım ve sorun çözüldü.

Bu arada ses problemi yaşadığım iOS sürümünü Wi-Fi üzerinden kendi kendine indirmiş ve kurmuş telefonum. "Otomatik güncelleştirmeleri yükle" seçeneğini deaktif etmeni de öneririm.

Güncellemeler zaten telefonun daha stabil bir şekilde çalışması için gelir.

Eğer iphone 7, IOS 15'te sorun yaşayacak olsaydı bu sürümü zaten getirmezlerdi.

O yüzden problem olacağını sanmıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı