iPhone 8 dokunmatik bazen algılamıyor

cihancebic17

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sorunum şuydu elimde iPhone 8 var fakat bazen sağ tarafı dokunmatik algılamıyor ve telefonu normal bir şekilde açıp kapattığımda sorun düzeliyor. bunun çözümü nedir nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, sorunum şuydu elimde iPhone 8 var fakat bazen sağ tarafı dokunmatik algılamıyor ve telefonu normal bir şekilde açıp kapattığımda sorun düzeliyor. Bunun çözümü nedir nasıl yapabilirim?

Dokunmatiğinde mutlaka sorun vardır bizim yapabileceğimiz bir şey yok garantisi varsa garantiye gönder.

Hocam siz dediniz aklıma geldi. Eskiden kulladığım 5S cihazımda o sıkıntı vardı. Dokunmatik çalışmıyordu kapatıp açınca düzeliyordu. Ama ben yan sanayi dokunmatik takmıştım.

Hocam siz dediniz aklıma geldi. Eskiden kulladığım 5S cihazımda o sıkıntı vardı. Dokunmatik çalışmıyordu kapatıp açınca düzeliyordu. Ama ben yan sanayi dokunmatik takmıştım.

Telefon Avrupa çıkışlı garantisi yok, o yüzden telefoncu gitsen kaç TL tutar sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı