iPhone 8 için şarj Adaptörü ve Kablosuz Önerisi

Telefonlar icin gecerli o. Kulaklik falan da edebilirsiniz şarj. Genelleme yapmaniz dogru olmaz.

Kulaklikta kac watt desteklerse o kadar alir. Max 10 watt ile şarj olan kulakligi 50W ile şarj etsen bir şey degismez.

Mesela bende Buds FE var. Kutusunda 2.1-4.5W ile şarj oldugu yaziyor. Ben 50W şarj aleti taksamda şarj suresi degismeyecek.

Watt ne kadar yuksekse cihazin o kadar hizli sarj olur.
45Watt 569 tl, 35Watt 696 tl. 45Watt daha iyi olmasına rağmen daha ucuz. Direkt siparişi veriyorum, teşekkür ettim kral <3

Bunda kablo yok başkan, özellikle yazdım hepsi bir olsun diye ama yine de teşekkür ederim. Düzenleme: Özür dilerim varmış. Hem de çok daha ucuzmuş. Bir bakayım premium bedava kullanma hakkım varsa bunu söyleyeyim. Aynı ürüne 2x fiyatı vermeyeyim

45watt 569 TL, 35watt 696 TL. 45watt daha iyi olmasına rağmen daha ucuz. Direkt siparişi veriyorum, teşekkür ettim kral <3

Hocam senin cihazinda 35W veya 45W fark ettirmeyecek. 45W olmasi daha iyi olur ama. Ileriye donuk ve 2 cihaz şarj ederken daha iyi olur.

Ayrica hepsiburada uzerinde 45w 390tl. Neden pahalisini aliyorsun?

Hocam senin cihazinda 35W veya 45W fark ettirmeyecek. 45W olmasi daha iyi olur ama. Ileriye donuk ve 2 cihaz şarj ederken daha iyi olur.

Ayrica hepsiburada uzerinde 45w 390tl. Neden pahalisini aliyorsun?
Evet mesajı düzenledim. Premium'lara özelmiş, ona bakıyorum şu an

Premium 50tl. Gene ucuza gelecek.
Evet bakıyorum derken üye olmaya bakıyorum, teşekkür ederim <3

@Ahmet06han @babylon dostlarım sayenizde daha ucuza alıyorum, premium üyeliğini yaptım. tekrardan teşekkür ederim.

şimdi linkini attığınız Anker33W(464TL) yi mi alayım yoksa Spigen45W(389TL) yi mi alayım. Sipariş ekranındayım, sizden gelen cevaba göre birini sipariş vereceğim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı