iPhone 8 mi Redmi Note 7 mi?

Neden mesela? Geçince en memnun olacağım şeyler ve benim için en çok fark olacak şeyler neler?

İlk başta yazılımı. Xiaomi'nin yazılımı aşırı kötü ve kendi uygulamlarında bile reklam gösteriyor.
Xiaomi'nin şarjı aşırı hızlı bitiyor ve çok ısınıyor.
İşlemci olarak 8 daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ikisi de elimde var, 0 almayacağım yani. Redmi Note 7'nin arka camı kırık, (bir özelliğini kısıtlamıyor parmak izi vb.) Ön camında sağ üstten başlayarak sağ aşağıya doğru iz gibi bir şey var (çizik değil, darbe veya sıvı aldığından sanırım sebebini bilmiyorum).
Bunlar dışında herhangi bir sorunu yok. Çok hızlı şarj oluyor ve şarjı beni 1 gün için idare ediyor diyebilirim. Kasma donma arada bir oluyor. Ama öyle aşırı rahatsız edici şikayet edeceğim herhangi bir sorunu yok. iPhone 8 ise 0 gibi. Pil sağlığı %100 ancak şarjı çok hızlı bitiyor. Zaten eskiden abim kullanırken en çok bu sorunundan şikayet ediyordu. Genel olarak sosyal medya kullanıyorum. Çok oyun oynamıyorum telefonda. Bu kadar çok bu konuya takılmamın sebebi elimde böyle alternatifler varken daha düşük performanslı telefonu kullanıyor isem enailik yapmış gibi hissedeceğim. Ne yapayım sizce? iPhone 8 mi kullanayım Redmi Note 7 mi? Cevabınız iPhone 8 ise neden? Redmi Note 7 ise neden?

En az Redmi Note 8 ve Note 9 serisi alınmalı. Bütçe yoksa iPhone 8 Plus alın.

Öncelikle ikisi de elimde var, 0 almayacağım yani. Redmi Note 7'nin arka camı kırık, (bir özelliğini kısıtlamıyor parmak izi vb.) Ön camında sağ üstten başlayarak sağ aşağıya doğru iz gibi bir şey var (çizik değil, darbe veya sıvı aldığından sanırım sebebini bilmiyorum).
Bunlar dışında herhangi bir sorunu yok. Çok hızlı şarj oluyor ve şarjı beni 1 gün için idare ediyor diyebilirim. Kasma donma arada bir oluyor. Ama öyle aşırı rahatsız edici şikayet edeceğim herhangi bir sorunu yok. iPhone 8 ise 0 gibi. Pil sağlığı %100 ancak şarjı çok hızlı bitiyor. Zaten eskiden abim kullanırken en çok bu sorunundan şikayet ediyordu. Genel olarak sosyal medya kullanıyorum. Çok oyun oynamıyorum telefonda. Bu kadar çok bu konuya takılmamın sebebi elimde böyle alternatifler varken daha düşük performanslı telefonu kullanıyor isem enailik yapmış gibi hissedeceğim. Ne yapayım sizce? iPhone 8 mi kullanayım Redmi Note 7 mi? Cevabınız iPhone 8 ise neden? Redmi Note 7 ise neden? Belirtirseniz sevinirim.
redminin işlemcisi daha güçlü fakat; kapanma, çökme, donma, yazılım hatalrı, ses tuşu bozulması, şarz soketi yamulması, root hatası, sürekli boot menüsüne atma hatası, güç tuşu basılı kalma hatası gibi biiir sürü sıkıntısı var redmi 7-8-9 cihazlarının kendim bizzat redmi 8 kullanıyorum iphone 8 tercih edin ama bataryası bozulacaktır bi süre sonra.

İkisini de satıp 8Plus veya XS tarzı bir cihaz alabilirsin. Sendeki cihazın bataryası büyük ihtimalle kalitesiz, yan sanayi bir batarya o yüzden su gibi yiyordur. Tercih senin. Sorunun cevabı kesinlikle iPhone 8.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı