iPhone 8 pil sağlığı düşüyor

Nerden baktınız buna?
Ayarlar>Gizlilik>Analizler ve İyileştirmeler>Analiz Verileri>log-aggregated-xxxx-xx-xx şeklinde olan dosyada "BatteryCycleCount" aratınca çıkıyor ekstra olarak batarya hakkında diğer verilerde gözüküyor fakat "Analizleri paylaş" açık olması durumunda loglar çıkıyor.

J7 Prime 5 sene kullandım şarj ömrü hiç azalmadı CPU-Z gibi uygulamalarda batarya sağlığı iyi gözüküyordu şu an A32 kullanıyorum çok uzun süre gidiyor. IPhone'lar niye böyle🙂

İyi sallamışsın yalnız. 5 yılda bataryanın ömrünün azalmaması imkansız. Samsung'un çoğu amiral gemisini kullandım 2 sene sonra bataryaları kullanılamaz hale geliyor.

Şarj meselesinden Android'in özgürlüğüne ne ara geldik 😂

Doğrudur ama Apple'ın izlediği çıkarcı politikalar yüzünden şarj meselesini dert ediyoruz şu an, Android tarafında anarşizm var bildiğin, telefonun üzerinde her yetkiye sahipsin istediğin yazılımı yükle veya rootla pil performansını etkileyen çoğu şeyin önüne geçebilirsin. İçimde Apple kini birikti.

İyi sallamışsın yalnız. 5 yılda bataryanın ömrünün azalmaması imkansız. Samsung'un çoğu amiral gemisini kullandım 2 sene sonra bataryaları kullanılamaz hale geliyor.
Sallamadım doğruyu söylüyorum😃

Doğrudur ama Apple'ın izlediği çıkarcı politikalar yüzünden şarj meselesini dert ediyoruz şu an, Android tarafında anarşizm var bildiğin, telefonun üzerinde her yetkiye sahipsin istediğin yazılımı yükle veya rootla pil performansını etkileyen çoğu şeyin önüne geçebilirsin. İçimde Apple kini birikti.

Apple eski telefonlarına bile en güncel iOS sürümünü verdiği için ki bunu kullanıcı kazanmak için yapıyor batarya ömrünü 1 saate indiriyor. Tabii tek sebep bu değil batarya olarak vasat bir marka. Yazılımda iyi olarak övünülüyor iPhone 13 Pro'ya iOS 16 yüklüyorsun pil ömrü yarıya iniyor. Kararlı sürüm olmasına rağmen. Ama Apple'ı seviyorum 🙂 Stratejisi iyi.

Son düzenleme:
Adı olduğu için piyasası da iyi, Apple markalı bir cihazın üstünden seneler geçse bile adından dolayı piyasası hep ayakta kalıyor. İnsanlar Instagram'da altta kalmayayım diyerek iPhone 6S alıyor 4 saatlik batarya sürelerini de tamamen Instagram'da harcıyorlar. Genelleme anlamında demiyorum gördüklerimin çoğu böyle.

Konu fazla karıştı, arkadaşımızın batarya değişmeli, masrafı 450 tl :D

Apple yan sanayi ürünlere xs itibaren özellikle bataryalarda yan sanayi uyarısı veriyor. Firma aslında ne kadar kontrolcü olduğunu gösteriyor. Ben apple taktığı bataryadan daha iyisini takmama müsade etmiyor. Gidip batarya içine chip yerleştirmiş. Apple tehlikeli bir firma.

Konu fazla karıştı, arkadaşımızın batarya değişmeli, masrafı 450 TL :D

Apple yan sanayi ürünlere XS itibaren özellikle bataryalarda yan sanayi uyarısı veriyor. Firma aslında ne kadar kontrolcü olduğunu gösteriyor. Ben Apple taktığı bataryadan daha iyisini takmama müsaade etmiyor. Gidip batarya içine chip yerleştirmiş. Apple tehlikeli bir firma.
Eklesin çipini. Deji yan sanayi bataryalar bile Apple'in ürettiği bataryadan daha iyidir isterse uyarı versin.

Eklesin çipini. Deji yan sanayi bataryalar bile Apple'in ürettiği bataryadan daha iyidir isterse uyarı versin.
Tüm bataryalarda uyarı veriyor, mesele bu. Deji iyidir, kötüdür bilemem. Müşteri getirir ise takarız :D

Orada yüzde yazmıyordu en son baktığımda sadece iyi yazıyordu. Oradan anlaşılması zor.

1700 benim rambo için mesele bile değil, 9 yılı bitirmek üzere. Allah nazardan saklasın.

iPhone 5 bataryamı 1800 götürdüm ama hücreseli açarsam su gibi gidiyordu :d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı