darklord07
Hectopat
Android özgürlüğü gibisi yok
Ayarlar>Gizlilik>Analizler ve İyileştirmeler>Analiz Verileri>log-aggregated-xxxx-xx-xx şeklinde olan dosyada "BatteryCycleCount" aratınca çıkıyor ekstra olarak batarya hakkında diğer verilerde gözüküyor fakat "Analizleri paylaş" açık olması durumunda loglar çıkıyor.Nerden baktınız buna?
Android özgürlüğü gibisi yok
J7 Prime 5 sene kullandım şarj ömrü hiç azalmadı CPU-Z gibi uygulamalarda batarya sağlığı iyi gözüküyordu şu an A32 kullanıyorum çok uzun süre gidiyor. IPhone'lar niye böyle![]()
Şarj meselesinden Android'in özgürlüğüne ne ara geldik![]()
Sallamadım doğruyu söylüyorumİyi sallamışsın yalnız. 5 yılda bataryanın ömrünün azalmaması imkansız. Samsung'un çoğu amiral gemisini kullandım 2 sene sonra bataryaları kullanılamaz hale geliyor.
Doğrudur ama Apple'ın izlediği çıkarcı politikalar yüzünden şarj meselesini dert ediyoruz şu an, Android tarafında anarşizm var bildiğin, telefonun üzerinde her yetkiye sahipsin istediğin yazılımı yükle veya rootla pil performansını etkileyen çoğu şeyin önüne geçebilirsin. İçimde Apple kini birikti.
Eklesin çipini. Deji yan sanayi bataryalar bile Apple'in ürettiği bataryadan daha iyidir isterse uyarı versin.Konu fazla karıştı, arkadaşımızın batarya değişmeli, masrafı 450 TL
Apple yan sanayi ürünlere XS itibaren özellikle bataryalarda yan sanayi uyarısı veriyor. Firma aslında ne kadar kontrolcü olduğunu gösteriyor. Ben Apple taktığı bataryadan daha iyisini takmama müsaade etmiyor. Gidip batarya içine chip yerleştirmiş. Apple tehlikeli bir firma.
Tüm bataryalarda uyarı veriyor, mesele bu. Deji iyidir, kötüdür bilemem. Müşteri getirir ise takarızEklesin çipini. Deji yan sanayi bataryalar bile Apple'in ürettiği bataryadan daha iyidir isterse uyarı versin.
Orada yüzde yazmıyordu en son baktığımda sadece iyi yazıyordu. Oradan anlaşılması zor.
1700 benim rambo için mesele bile değil, 9 yılı bitirmek üzere. Allah nazardan saklasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.