iPhone 8 Plus alınır mı?

nachteinbruch

Decapat
Daha fazla  
Tanıdığım birinin elinde 8 Plus 256 GB var, almayı düşünüyorum, kaç yıl beni götürür? Şu anki kullandığım cihaz Samsung A70.

Elinizdeki cihaz kötüyse alabilirsiniz ama bence 12'den aşağısı alınmaz.
Iphone'u herkes gibi ben de kamerası ve akıcı olduğundan dolayı alıyorum, telefonlarla tanıştığımdan beri Androidlere hiç ısınamadım, hepsi bana kasıyor gibi geliyor.

2 yıl kesin götürür. Zorlarsan ite kaka 3-4 götürür. Ben kullanıyorum memnunum hala her şey yükleniyor.
O aralıkta götürürse kâfi gibi.
Elimdeki telefonu verip üstüne 5000 TL vereceğim.

Bence yeni olarak alınmaz artık alınabiliyorsa üst modelleri tercih edin.Sırf iphone diyip artık düşük modelleri almayın desteği kesildi.Ben bundan birkaç yıl önce kendi telefonumu verip üstüne 2500tl vermiştim öyle almıştım.Hala daha gider mi diye sorarsanız gider lakin fazla uzun ömrü yok.

Bence yeni olarak alınmaz artık alınabiliyorsa üst modelleri tercih edin.Sırf iphone diyip artık düşük modelleri almayın desteği kesildi.Ben bundan birkaç yıl önce kendi telefonumu verip üstüne 2500tl vermiştim öyle almıştım.Hala daha gider mi diye sorarsanız gider lakin fazla uzun ömrü yok.
Pil sağlığı %100'de. Bence üstteki arkadaşın da dediği gibi 2 yıl gider, babamda 5S var hala whatsapp'a falan giriyor. Tabii bu örnek biraz saçma oldu ama uygulama desteklerini falan sayarsak daha uzun bile gidebilir gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı