iPhone 8 Plus Home tuşu ekran değişikliğinden sonra çalışmıyor

PunchLiner

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

Bugün iPhone'umun ekranı çatladığı için yeni sipariş ettiğim ekranı monte etmek üzere eski ekrandaki home tuşu ve kamera soketlerini yeni ekrana monte etmek suretiyle ekran değişimini gerçekleştirdim. Ancak cihazı açtığımda home tuşunun hiç çalışmadığını farkettim. Bunun üzerine içini tekrar açarak kontrol sağlayıp kurcalarken home tuşu soketi home tuşundan ayrıldı ve sadece ekran soketiyle bitişik olarak kalarak koptu. Her neyse hometuşsuz biraz idare ederim düşüncesiyle telefonu açmaya çalıştım ancak şimdi de telefonun hiç açılmadığını gördüm. Sizce cihazın açılmama sebebi nedir? Neler önerebilirsiniz?

Merhaba arkadaşlar,

Bugün IPhone'umun ekranı çatladığı için yeni sipariş ettiğim ekranı monte etmek üzere eski ekrandaki Home tuşu ve kamera soketlerini yeni ekrana monte etmek suretiyle ekran değişimini gerçekleştirdim. Ancak cihazı açtığımda Home tuşunun hiç çalışmadığını fark ettim. Bunun üzerine içini tekrar açarak kontrol sağlayıp kurcalarken Home tuşu soketi Home tuşundan ayrıldı ve sadece ekran soketiyle bitişik olarak kalarak koptu. Her neyse hometuşsuz biraz idare ederim düşüncesiyle telefonu açmaya çalıştım ancak şimdi de telefonun hiç açılmadığını gördüm. Sizce cihazın açılmama sebebi nedir? Neler önerebilirsiniz?

Telefonunu çekip fotoğrafını atar mısınız?

Tabi @Elektrikos
İlk görsel kopan kısmı gösteriyor, kopma haricinde cihazda hiçbir değişiklik olmadı ancak yine de açılmıyor.

Dosya Ekleri

• photo_2022-01-29_19-52-06 (2).jpg
    photo_2022-01-29_19-52-06 (2).jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 56
  • photo_2022-01-29_19-52-06.jpg
    photo_2022-01-29_19-52-06.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 52
  • photo_2022-01-29_19-52-07.jpg
    photo_2022-01-29_19-52-07.jpg
    122,1 KB · Görüntüleme: 66

Technopat Haberler

Yeni konular