iPhone 8 Plus Kapandı ve Açılmıyor

Bu tarz problemler genelde donanımsal olur. Büyük ihtimalle anakartında bir problem var. Anakartlar aşırı pahalı oluyor bu yüzden hakkını savunup garanti ile çözmen daha yararlı olur.
Telefonum garanti dışı kaldı. Tüketici haklarına versem uzun sürecek. İşim gereği telefon olmadan olmuyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba?

Anakart değişimi gerekirse buradan bu konuyu takip edebilirsin. Eski 6S'im için Aliexpress'ten anakart aldım.

Telefonum garanti dışı kaldı. Tüketici haklarına versem uzun sürecek. İşim gereği telefon olmadan olmuyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba?
Acil işiniz var ise gerekli bütçeyi ayarlayıp tamir ettirin. Daha sonra telefonu satıp zararınızı karşılarsınız. Bu ara dönemde de hakkınızı savunabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun, APPLE teknik servis konusunda çok fazla sorun yaşatan bi firma değil aslında telefonu sıfır mı aldınız yoksa 2. el mi belki daha önceki sahibi garanti dışı işlem uygulatmış olabilir. Tüketici hakem heyetine başvuru konusuna gelirsek, maksimum 6 ay içinde sonuçlanıyor,benim daha önceki başvuralarım maksimum 3 ay içinde çözüme kavuştu. U2 İC olarak adlandırdığımız cihazın güç dağılımını ve şarj alımını sağlayan bir chip var genel olarak bu tarz sorunlarda bu chip arızalı oluyor, ve eğer normal olarak onarım yaptırmayı düşünürsen rastgele bir tamircide yaptırmanı tavsiye etmiyorum,riskli bir işlem olduğu için birdaha geri dönüşü olmayan bir yola girebilir cihazın.

Merhaba bu konu 5 yıl önce açıldı. Ama yine de cevap vermek istiyorum. Ben geçenlerde yenilenmiş olarak iPhone 6 aldım ve şu an açılmıyor. Aynısı başıma geldi. Tek sorun garantisi varsa teknik servis efendim. Yoksa geçmiş olsun o telefon açılmaz. Cihazın şarj entegresi ve güç dağılımını destekleyen çipler var. Onlardan biri bozuktur ve size sıfır telefon vermeleri gerekir. Ben şu an yolladım. Allah bilir ne zaman gelir? Gelecek hafta pazartesi elime ulaşacak belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı