halukkocasoy Decapat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 iPhone 8 Plus telefonumda konumu kullanamıyorum, haritalarda yol tarifinde hareket etmiyor. Ama nerede olduğumu hemen hemen gösteriyor. GPS anteni varmış araştırdığıma göre Wi-Fi anteni ile mi birlikte yoksa ayrı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2023
iPhone 8 Plus telefonumda konumu kullanamıyorum, haritalarda yol tarifinde hareket etmiyor. Ama nerede olduğumu hemen hemen gösteriyor. GPS anteni varmış araştırdığıma göre Wi-Fi anteni ile mi birlikte yoksa ayrı mı?
Son Heung Min Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 579 Çözümler 1 19 Kasım 2023 #2 halukkocasoy dedi: iPhone 8 Plus telefonumda konumu kullanamıyorum, haritalarda yol tarifinde hareket etmiyor. Ama nerede olduğumu hemen hemen gösteriyor. GPS anteni varmış araştırdığıma göre Wi-Fi anteni ile mi birlikte yoksa ayrı mı? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir şey o Artı 0 Eksi
halukkocasoy dedi: iPhone 8 Plus telefonumda konumu kullanamıyorum, haritalarda yol tarifinde hareket etmiyor. Ama nerede olduğumu hemen hemen gösteriyor. GPS anteni varmış araştırdığıma göre Wi-Fi anteni ile mi birlikte yoksa ayrı mı? Genişletmek için tıkla... Ayrı bir şey o
KS KS halukkocasoy Decapat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Son Heung Min dedi: Ayrı bir şey o Genişletmek için tıkla... gps neresinde oluyor bilgin varmı Wi-Fi sinyali arka kameranın hemen yanında. halukkocasoy dedi: GPS neresinde oluyor bilgin var mı? Wi-Fi sinyali arka kameranın hemen yanında. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilecek biri yor mu? Son düzenleme: 19 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Son Heung Min dedi: Ayrı bir şey o Genişletmek için tıkla... gps neresinde oluyor bilgin varmı Wi-Fi sinyali arka kameranın hemen yanında. halukkocasoy dedi: GPS neresinde oluyor bilgin var mı? Wi-Fi sinyali arka kameranın hemen yanında. Genişletmek için tıkla... Yardım edebilecek biri yor mu?