iPhone 8 Plus vs iPhone X

Bence X/XS al birkaç daha götürür babamda var xs kasmıyor bataryası kötü sadece.
Galaxy A34 daha iyi olur üstüne azıcık eklenebilirse.
A serisi samsung alma 2 yıl sonra şu anki ile aynı şeyi yaşarsın (A33 kullanıyorum yaşıyorum sadece kamerasından ve ekranından memnunum.)

Ama geçen elime iPhone 8 aldım uygulama geçişi falan kasma donma yok hatta işlemcisi A33'den iyiymiş tekrar A serisi alınmaz.
X işlemcisi A34'den iyi.
 
Ama geçen elime iPhone 8 aldım uygulama geçişi falan kasma donma yok hatta işlemcisi A33'den iyiymiş tekrar
A33'ün işlemcisi çok iyi değil A34 daha iyi. Hocam 11 bin lira bütçeye bu kadar oluyor güzel bir telefon için minimum 15-20K lazım. iPhone X bayağı eskidi alınmaz alınsa da uzun kullanılmaz şahsen. Sıfırı yok zaten hep 2. el ve yenilenmişler var.
 
A33'ün işlemcisi çok iyi değil A34 daha iyi. Hocam 11 bin lira bütçeye bu kadar oluyor güzel bir telefon için minimum 15-20K lazım.
A33 Exynos 1280 şu an yeni çıkan A25 ile aynı, A33 işlemcisi de o zaman iyiydi. A34 şimdilik iyi 2-3 yıl sonra o da kasmaya başlar. Bence iPhone uzun yıllar gidiyor iPhone fanı değilim dezavantajları var ön kamera vedusuk ışık performansı gibi ama uzun yıllar gidiyor şüphesiz.
Tabii samsung S serisini de es geçmemek lazım ama bu fiyata zor.
 
Merhaba arkadaşımda 8 Plus var ve telefonu yüzünden resmen hayata bezmiş durumda.
Telefonu kapatırken şarji 70 iken actığında 15'e falan düşüyor.Her zaman şarzı bitmiş şekilde geziyor. Şarj konussunda hiçbir beklenti içerisinde olmayın kısacası o bütçe ile Samsung almanız sizin için en mantıklı seçim olacaktır.

8 Plus alacagınıza tuşlu telefon almanızı öneririm. O derece sorunlu bir telefon.
 

Geri
Yukarı