Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 5 Mayıs 2019 #21 Persseus dedi: Yani Icloud sifresini bilmese de Iphone'umu Bul'u kapatabilir? Genişletmek için tıkla... Şuan denedim ve evet. İstediğim gibi kapatıp açabiliyorum. Silinen üye dedi: Hahahah iyiymiş Şu dediğimi deneyin; Genişletmek için tıkla... Ben şaka olarak dememiştim. Eğer ortada gerçekten de ciddi bir şey var ise bence yapılabilir.
Persseus dedi: Yani Icloud sifresini bilmese de Iphone'umu Bul'u kapatabilir? Genişletmek için tıkla... Şuan denedim ve evet. İstediğim gibi kapatıp açabiliyorum. Silinen üye dedi: Hahahah iyiymiş Şu dediğimi deneyin; Genişletmek için tıkla... Ben şaka olarak dememiştim. Eğer ortada gerçekten de ciddi bir şey var ise bence yapılabilir.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Mayıs 2019 #22 Turkcell'in direkt çocuklar için takip hattı var. Türkcell'e görüşebilirsiniz.
Persseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 2.046 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Konya veya İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2019 #23 Verdiginiz tavsiye ve yorumlar icin tesekkurler. En azindan ugrasip bosa kurek cekmis olmam artik. Konu kilitlenebilir.
Verdiginiz tavsiye ve yorumlar icin tesekkurler. En azindan ugrasip bosa kurek cekmis olmam artik. Konu kilitlenebilir.