Collavino
Hectopat
O da benzer şey. Bütçeniz ne kadar?Herkese mesajı için teşekkür ederim. Bütçeyi biraz daha arttırıp iPhone 11 almak nasıl bir fikir sizce?
O da benzer şey. Bütçeniz ne kadar?Herkese mesajı için teşekkür ederim. Bütçeyi biraz daha arttırıp iPhone 11 almak nasıl bir fikir sizce?
Kötü.Herkese mesajı için teşekkür ederim. Bütçeyi biraz daha arttırıp iphone 11 almak nasıl bir fikir sizce?
13 ile aynı nerdeyse. 13 ün üzerine ekstra para verip alınmaz.14 neden alınmaz?
Dostlar selamlar tekrar buradayım. Bütçem aktif olarak iPhone 13 alacak kadar çıkmış durumda. Şu an 13 düşünüyorum. Siz ne düşünürsünüz?
Çok sağolun hocam sizce kararım doğru mu?Hayırlı olsun.
Çok sağ olun hocam sizce kararım doğru mu?
Şuanlık bütçem tam olarak uyuşuyor apple'dan devam etmek istiyorum o yüzden 13 bana uygun gibi. Yardımcı olan herkese çok teşekkürlerBana göre doğru ama bütçede sıkıntı yaşayacaksanız Android almanız gerek.
Şu anlık bütçem tam olarak uyuşuyor Apple'dan devam etmek istiyorum o yüzden 13 bana uygun gibi. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
Şuanlık bütçem tam olarak uyuşuyor apple'dan devam etmek istiyorum o yüzden 13 bana uygun gibi. Yardımcı olan herkese çok teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.