iPhone 8 vs iPhone 7 Plus

8 Plus kullanan biri 7 Plus al diyor 8 alırsan pişman olursun diyor. Tam olarak sözü şu; "Pil ve kamera pişman eder". Az önce 6s ve 6 Plus karşılaştırdım 6s daha hızlı geldi ama ekran konusunda 6 Plus daha iyi duruyor. Kamera konusunda 6s daha iyi duruyor bu kafamı daha çok karıştırdı.

Bende 15 tatil'de iPhone almayı düşünüyorum. Şimdi

Apple iPhone 7 Plus | Apple iPhone 8

+Daha güzel fotoğraf çeker. +Buda güzel foto çeker.
+Portre Modu var. -Portre Modu yok.
+Bataryası 2900 mah -1875 mah
- 2.ci yılını doldurdu. + 1 yıl daha yeni
-Video çekmeyi sevenler için 4K 30 Fps + 4K 60 Fps viseo çekebilme seçeneği
-True Tone yok. + True Tone var.
-HDR yok. +HDR var
geri kalan özellikleri aynı bence daha iyi fotoğraf için alınıcaksa 7 plus, yok ben bataryam düşük olsun powerbank'de alırım. 4K 60 fps video çekebileyim. Ayrıca 1 yıl daha yeni olsun diyenler içinde 8
Bende 7 plus ile 8 plus ikisinden birisini alacam.

True Tone özelliğini gerek görmüyorum. Zaten 4K 60FPS video bence fazla. HDR özelliği iki cihazda da mevcut sadece iPhone 8 de videoda HDR özelliği mevcut. Sanırım büyük olmasından dolayı iPhone 7 Plus alacağım.

Yıllardır her zaman plus olmayan modelleri kullandım ve gün içerisinde fazla oyun bağımlısı değilseniz günlük sosyal medya veya mesajlaşma arama şeklinde kullanıcaksınız kesinlikle kullanılabilirlik ele oturuş açısından model 6-7-8 farketmeksizin küçük olanları tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…