iPhone 8 vs iPhone 7 Plus

Estağfurullah gerçekler bunlar
Teşekkür ederim yorumlarınız için eminim ki hiç pişman olmayacağım 8'e geçeceğim için

'Vestel' alın dediklerinde İphone kullanmaları kendi içlerinde çelişkiye düştüklerinin en büyük kanıtıdır. Gülüp geçelim arkadaş ne yapalım?
Biraz daha eleştirirsem ülkenin daha serin bölgelerine nakledilebilirim, o yüzden orta seviye telefonlar için 2 asgari ücret civarı ücretler vermeye devam edeceğiz.

Arkadaşlar konuyu hortlatacağım biraz ama iPhone 8'den aşırı memnunum. Özellikle büyük ekranlı telefon sevmediğim için bunu tercih etmiştim ios'u gerçekten özlemişim bee. Sürekli güncelleme alması vs. gram pişmanlık yaşamadım. Tek sorunum gece çekimlerinin berbat olmasıydı onun içinde arkadaşım NaurelCam adında bir program önerdi app store'den 50 TL'ye aldım ve mükemmel gece çekimleri yapıyor

Hayırlı olsun

2.el telefon alacağım bütçem iPhone 8 ve iPhone 7 Plus'a yetiyor. Büyük ekran takıntım falan yok hangisini almalıyım? Benim için kamera bir tık daha önemli.
7 Plus çok daha avantajlı.
1. Çift kamera
2. Daha iyi tekli çekirdek performansı
3. %50 daha fazla RAM (3GB)
4. Daha büyük ekran
5. Daha fazla batarya kapasitesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…