iPhone 8 vs iPhone SE

Bence işlemci farkı ile net şekilde se alınmalı farka değecektir. Appleda şu anda model sayısı da epey arttığı için şu kadar daha ekle şu şu kadar daha ekle şu durumu var 5 bin 6 bin bandında tam bir kaos :D ekonomik olarak sıkıntı yaratmyacaksa farka değecek se diyorum ben.
Ekonomik olarak bir sıkıntım yok. SE almayı düşünüyoum şuanda da, zaten sadece bir göz kırptı 8 modeli ama SE almak tabiki daha mantıklı. Bir telefon daha gördüm s10 lite ekran ve pil olarak dikkatimi çekti ama bakalım :)

Edit: Şuanda samsung kullanıyorum ve ios farkını hisetmek için apple a yöneldim, tekrardan samsung almak biraz aptallık olur gibi düşünüyorum :D

Son düzenleme:
Ekonomik olarak bir sıkıntım yok. SE almayı düşünüyoum şuanda da, zaten sadece bir göz kırptı 8 modeli ama SE almak tabiki daha mantıklı. Bir telefon daha gördüm s10 lite ekran ve pil olarak dikkatimi çekti ama bakalım :)

Edit: Şuanda samsung kullanıyorum ve ios farkını hisetmek için apple a yöneldim, tekrardan samsung almak biraz aptallık olur gibi düşünüyorum :D
m30s alıp 4 gün sonra iade ettim aman diyeyim :D

m30s alıp 4 gün sonra iade ettim aman diyeyim :D
Samsung ilk 1 yıl iyi güzel ama sonra bi böyle kasmalar başlıyor gibime geliyor, bir şeyler dönüyor arkada :) Apple ın en sevdiğim özelliklerinden birisi kapalı sistem olması ve sadece IOS u iphone ların kullanabilmesi bu sayede hep daha stabil hem de daha hoş oluyor bence tabi...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı