iPhone 8 vs iPhone X

Var hocam. iPhone X'in kamerası daha iyi, piksel yoğunluğu daha fazla, ekran daha büyük, RAM daha fazla, kullanım alanı daha geniş, pili daha uzun ömürlü ve daha çok güncelleme alacak.
Boyut için konuşacak olursak, küçük telefon seviyorum. Ram zaten Iphonelarda çok fark etmmiyor 2 gb ramli Iphone 8 hala taş gibi. Kamera çok da umrumda değil. Buna rağmen alınır mı?
İki telefonun işlemcisi de aynı kanıt attım cahil arkadaşlar cevap olarak gülücük koyuyorlar argümanları sadece bu işte sitedeki bazı kişiler tam komedi.
Özür dilemiş adam gibi daha ne istiyorsun kardeşim?
 
Bütün IPhone'ları kullanmış gibi konuştun ben arkadaşımdan biliyorum iPhone X oldukça güzel bir telefon batarya sıkıntısı da yok iPhone 8'i de yıllar önce öğretmenimden biliyorum o da iPhone 7'nin gelişmiş versiyonu gibi bir şey.

6'dan beri kullanıyorum ama hep şarjı bittiği için tüm işlemleri mi tabletten halletmek zorundayım. Şu anda bile şarjda kendisi.
Not 12'yi kullanmadım 11 kullanıyorum.
Arkadaşınız para verdiği şeye kötü demek istemiyor olabilir 8 ve X ve 11'i kullandığına göre de yorum yapabilirim şimdi şöyle bana arkadaşından ve ogretmeninden bakarak sen mi anlarsın kullanarak ben mi daha iyi anlarım?
 
Hocam her yerde her zaman daha sonra çıkanı alma şansınız varsa onu alın. Çünkü eski olana bir süreden sonra güncelleme, destek, koruma güncellemeleri gelmeyecek 8 de güncelleme atıyorum 2026 da biterse X de 2033 de biter.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı