iPhone 8 vs iPhone X

6000 TL değil 10000 TL olsa gene satılır merak etmeyin:) Zamanında Iphone 4 2000 TL civarında piyasaya çıkınca herkes deli misiniz diye bas bas bağırdı forumlarda. Sonra da gidip 3000-4000 TL'ye 6 veya 6S cihazlar aldılar:) Bugün hala 4000-4500 TL'ye Iphone 7 alındığına göre 6000 TL'ye de X modeli alınır:)

Klasik iPhone. Aynı kasa aynı özellik (1-2 tane dışında) kamerayı bile ikilemediler Plus'ta ikilediler ama 500 lira fark koydu. Aynı şeyin laciverti. Apple'nın devrin niteliğinde hiçbir şey yapmıyor. Apple fanboyları olmasa iPhone satmaz adım gibi eminim.

iPhone 7 ile iPhone 8'in arasında fark yok resmen. Aynı şey 7Plus ile 8 Plus için geçerli.

Maliyeti en az olupta insanları kuyruğa sokabilen tek marka, bunun hakkın tartışmaya girilmez. Fakat insanlar çok bütçeleri olmalarına rağmen az maliyetle büyük işler başarabiliyorlar ki insanlarda alıyor. Ordan burdan gelen olumsuz yorumlara bakma. Yorum yapanların çoğu zaten Android kullanıcısı ve akıcı bir şekilde Apple kullanmamış insanlar, az bir zamanda kullanıpta alışamayan insanlar çamur atarlar. Şu iPhone X modeli çıkmasaydı artık bende yönelecektim Android'e doğru sırf şarj saçmalığından dolayı, fakat plus modellerinde şarj problemi olmuyor rahatlıkla yetiyor. Fakat bütçen çoksa X al, şarj problemin var ise 8 Plus al.

Maliyeti en az olupta insanları kuyruğa sokabilen tek marka, bunun hakkın tartışmaya girilmez. Fakat insanlar çok bütçeleri olmalarına rağmen az maliyetle büyük işler başarabiliyorlar ki insanlarda alıyor. Ordan burdan gelen olumsuz yorumlara bakma. Yorum yapanların çoğu zaten Android kullanıcısı ve akıcı bir şekilde Apple kullanmamış insanlar, az bir zamanda kullanıpta alışamayan insanlar çamur atarlar. Şu iPhone X modeli çıkmasaydı artık bende yönelecektim Android'e doğru sırf şarj saçmalığından dolayı, fakat plus modellerinde şarj problemi olmuyor rahatlıkla yetiyor. Fakat bütçen çoksa X al, şarj problemin var ise 8 Plus al.

Merhaba fanboy, ben Eren. Bu yazıda elinizi vicdanınıza koyun ve adaletli yorum yapın:

iPhone 8 çıktı, peki bize ne kazandırdı ? iPhone 7'den farkı ne 4 bin lira saymaya değer mi? Hayır.

iPhone 8 Plus çıktı, peki bize ne kazandırdı? iPhone 7 Plus'in üstüne ne kazandırdı? 4800 lira saymaya değer mi? Hayır.

iPhone X çıktı ve iPhone bir şeyler yapmaya çalıştı ve ilk defa senelerdir kullandığı kasanın üstüne birşeyler katmış. Eee herşey güzel ama 6100 lira saymaya değer mi? Hayır kesinlikle hayır!

6100 lira az para mı? Bu taksitlerle beraber 6500'e kadar çıkar. Ben Android fanboyu değilim. Hatta İOS'u baya seviyorum ve hoşuma gidiyor. Ama Apple hep aynı şeyi yapıyor.

Apple yeni iPhone'lere ne katı? Yüz tanıma mı? O S4 mini zamanında vardı. OLED ekran var ama Samsung'tan satın aldı. Ve üstüne bir şey koyduğunu iddaa ediyor ama fark yok gibi.

Tarafsız yorum yapın iPhone 5'ten iPhone X'e kadar hep aynı kasayı kullanıyorlar. Başka firmalara bakın hep yenilik peşinde bunları bir değerlendiriniz sonra yorum yapın hatamız varsa düzeltin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı