Bay kararsız 2
Hectopat
S9 gayet güzel bir telefon ama dediğim gibi bataryada sorun yaşayabilirsin.Şuanki telefonum LG G3
S9 gayet güzel bir telefon ama dediğim gibi bataryada sorun yaşayabilirsin.Şuanki telefonum LG G3
Batarya şuan benim için en önemli şeylerden birisi. Kullandığım telefonu günde 3-4 kere şarj ediyorum.S9 gayet güzel bir telefon ama dediğim gibi bataryada sorun yaşayabilirsin.
O zaman s9 u kesinlikle tavsiye etmem.Batarya şuan benim için en önemli şeylerden birisi. Kullandığım telefonu günde 3-4 kere şarj ediyorum.
Lg hayatta almam. İphone yada samsung bütçe 4000 ikinci el alıcamlg g7 yada batarya önemli ise v30+ birde lg'ye soğuksan iphone 7plus öneririm size.
2. el almana gerek yok 4000 e 0 bulabilirsin. Neden 2. el?Lg hayatta almam. İphone yada samsung bütçe 4000 ikinci el alıcam
4000'e ikinci el telefon alınmaz.Lg hayatta almam. İphone yada samsung bütçe 4000 ikinci el alıcam
Neden ? S9 günde 5-6 kere mi şarj ediliyor ?O zaman s9 u kesinlikle tavsiye etmem.
Tabi şans işi bunlar.
Neden4000'e ikinci el telefon alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.