iPhone 8 Yurt Dışından Almak

Arkadaşlar hepinizin cevabı için teşekkür ederim. Yani anladığım kadarıyla şöyle :
Telefon yurtdışından alınacak ve ekstra ücret ödenmeden pasaporta kayıt edilecek.
Türkiye'de SIM kart takıldıktan 30 gün içinde de 150 liralık vergi ödenerek cihaz kayıt edilecek.

Yanlışsam düzeltin. Birde telefonu ben alamam maalesef. Yurtdışında arkadaşlarım var Rusya, Japonya ve Amerika'da. Onlardan birinin getirmesini rica edeceğim.

Garanti için de, zaten Antalya'da oturuyorum. Telefona birşey olsa İstanbul'a götürme şansım yok. Pek emin değilim yani garanti işime yarar mı yaramaz mı (n)

En güzel teşekkür yararlı bulduğun mesajları beğenmektir(y)
Aslında Apple'ın 1 yıllık uluslararası garantisi var. Ama Türkiye'deki son durum ne onu bilmiyorum. 150 TL vergiyi ödeyerek telefonu e-devlet üzerinden pasaporta kaydettireceksin. Ayrıca yurtdışından Türk pasaportlu bir arkadaşın alıp getirecekse vergi iade (Tax Refund) formunuda alıp havalimanında vergi iadesini de teslim alabilir. Antalya'da da Apple'ın yetkilendirdiği firmalar vardır garanti için.

Bir yıl garantisi var. 150 tl kayıt yapar kullanırsın. Gelirken kutuda getirmek sıkıntı olabilir telefon adedi iki olunca vergiye tabi oluyor diye hatırlıyorum yada sayıyı yanlış hatırlıyorda olabilirim. Güle güle kullan.

Gelirken kutuda getirmek sıkıntı olabilir telefon adedi iki olunca vergiye tabi oluyor diye hatırlıyorum yada sayıyı yanlış hatırlıyorda olabilirim.
İki cihaza kadar getirebiliyorsun kutuda. Sorun çıkmıyor. Üçüncüyü getirenler oluyor ama biraz şans işi kimisi yakalanıyor kimisi yakalanmıyor. O riske girmem ben açıkçası:)

Be demek garantisi yok? 2 tane getirdik bal gibi de garantisi var. iPhone 8 ve 7 aldım geldim. Amerika’dan getirdim ben. 7 ninki at&t olan modeli alacaksınız Türkiye’de parça olması için. Unlocked yazanın parçaları yok dediler. Tüm parayı ödeyince at&t kilitli olmuyor merak etmeyin.
iPhone 8 e gelirsek hangi model satılacağı belli değil lakin ben unlocked aldım. Muhtemelen gsm olan model satılacak yine tüm Avrupa’da olduğu gibi. Bilmiyorum nasıl bir garanti durumu olacak.

Arkadaşlar ben şöyle bir site keşfettim, Glocalzone: Kullanıcılara yurtdışından ürün getirerek para kazana biliyorsunuz ve istediğiniz her ülkeden her ürünü sipariş ede biliyorsunuz. Bir bakın derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı