iPhone 8'e orijinal şarj aleti alınır mı?

Evet hocam hatta ilk gün dokunmatik falan basmıyordu kıracaktım telefonu. Şimdi rahat basıyor ama sorunları var gibi. En ufak bastırdığımda renkler birbirine giriyor panelin.

İşlerini düzgün yapmıyorlar. Eski iPhone olmasıyla alakası yok. Tabiki fabrika çıkışındaki gibi olmaz ama daha düzgün yapabilirler.

Başka telefonla resim çekip atma şansınız var mı?
Hocam akşam atabilirim, belli olmayabilir ama şansımı deneyeyim bir dakika.

O iz böyle ghost leke gibi değil mi? Çakma ekranlar öyle hasarlı değil.

Tamamdır bekliyorum. Bu arada geçmiş olsun mahvetmiş telefonu adam ucuz diye böyle kişilerin ellerine bırakılmamalı.

Bataryanın markası nedir, adaptör için bütçen nedir ?

Tamamdır bekliyorum. Bu arada geçmiş olsun mahvetmiş telefonu adam ucuz diye böyle kişilerin ellerine bırakılmamalı.
O iz böyle ghost leke gibi değil mi? Çakma ekranlar öyle hasarlı değil.

Hocam full parlaklıkta arka panel biraz belli oluyor. yakınlaştırırsanız bence anlaşılır. Olmadı daha net atmaya çalışırım.
Bataryanın markası nedir, adaptör için bütçen nedir ?
Hocam çakma işte bilemiyorum ne taktılar. Orijinal adaptör alacaktım bütçem var ama, alamayacağım sanırım bataryadan dolayı.

Evet biraz belli oluyor sanki ortadan şerit geçiyor gibi. Bu öyle büyük bir şey değil diye düşünüyorum öyle bir şeye benzemiyor.

Evet biraz belli oluyor sanki ortadan şerit geçiyor gibi. Bu öyle büyük bir şey değil diye düşünüyorum öyle bir şeye benzemiyor.
Kalitesiz olmasından kaynaklı.

Rengi bile bir garip Ortam düzgün ışıkta olsa aslında çok daha belli oluyor hocam. Kamerada düzgün çıkmıyor. Gözümü rahatsız ediyor. Ben dedim servise yaptıralım sonra çöp olana kadar kullanayım diye ama. Ekran ve batarya 2.5K tutuyordu serviste. Ekran, arka cam ve bataryayı 1K'ya yapmış adam. O zaman ekranım 1.5K'ydı ve ekran yok..

O zaman ben çakma kablo ile devam ya.

Çakma panel zaten bundan bir şey bekleyemezsiniz iyiki daha kötü bir arızası yok. Takan adam büyük ihtimalle sattığı şeylerden bir haberdar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…