iPhone 8'e orijinal şarj aleti alınır mı?

Çok çok kötü. Kesin dandiğin de ötesi bir batarya takmıştır. Benim şuanki telefonun da ekranı değişmişti panel 2 ölü pikselli çıktı. Arka kapağı da tam oturmamış sizinki gibi bir taraf daha çok oturmuş yamuk duruyor.
Evet hocam hatta ilk gün dokunmatik falan basmıyordu kıracaktım telefonu. Şimdi rahat basıyor ama sorunları var gibi. En ufak bastırdığımda renkler birbirine giriyor panelin.

İşlerini düzgün yapmıyorlar. Eski iPhone olmasıyla alakası yok. Tabiki fabrika çıkışındaki gibi olmaz ama daha düzgün yapabilirler.

Başka telefonla resim çekip atma şansınız var mı?
Hocam akşam atabilirim, belli olmayabilir ama şansımı deneyeyim bir dakika.

Peki ekranın hasar görmüş olma olasılığı ? Karanlıktayken parlaklığı sonuna kadar kısıyorum, beyaz ekranda siyah büyük noktalar beliriyor. Veya full parlaklıkta ekranın ortalarında böyle iz var gibi. Ben de abimin iPhone SE'sinden çıkan orijinal kablo var, ondan sordum aslında adaptörü.
O iz böyle ghost leke gibi değil mi? Çakma ekranlar öyle hasarlı değil.

Evet hocam hatta ilk gün dokunmatik falan basmıyordu kıracaktım telefonu. Şimdi rahat basıyor ama sorunları var gibi. En ufak bastırdığımda renkler birbirine giriyor panelin.

Hocam akşam atabilirim, belli olmayabilir ama şansımı deneyeyim bir dakika.
Tamamdır bekliyorum. Bu arada geçmiş olsun mahvetmiş telefonu adam😀 ucuz diye böyle kişilerin ellerine bırakılmamalı.

Herkese selam dostlar. Bundan 1.5 sene önce telefonumun ekranı, arka camı, bataryasını değiştirdim. Ekranının değişmesini istemiyordum aslında, bana geldiğinde ekran çakmaydı... Her neyse, konu bu değil. Çakma batarya takılan iPhone 8'e orijinal şarj adaptörü alınır mı sizce?
Bataryanın markası nedir, adaptör için bütçen nedir ?

Tamamdır bekliyorum. Bu arada geçmiş olsun mahvetmiş telefonu adam😀 ucuz diye böyle kişilerin ellerine bırakılmamalı.
O iz böyle ghost leke gibi değil mi? Çakma ekranlar öyle hasarlı değil.
1693731079033.png

Hocam full parlaklıkta arka panel biraz belli oluyor. yakınlaştırırsanız bence anlaşılır. Olmadı daha net atmaya çalışırım.
Bataryanın markası nedir, adaptör için bütçen nedir ?
Hocam çakma işte bilemiyorum ne taktılar. Orijinal adaptör alacaktım bütçem var ama, alamayacağım sanırım bataryadan dolayı.

Eki Görüntüle 1929210
Hocam full parlaklıkta arka panel biraz belli oluyor. yakınlaştırırsanız bence anlaşılır. Olmadı daha net atmaya çalışırım.

Hocam çakma işte bilemiyorum ne taktılar. Orijinal adaptör alacaktım bütçem var ama, alamayacağım sanırım bataryadan dolayı.
Evet biraz belli oluyor sanki ortadan şerit geçiyor gibi. Bu öyle büyük bir şey değil diye düşünüyorum öyle bir şeye benzemiyor.

Evet biraz belli oluyor sanki ortadan şerit geçiyor gibi. Bu öyle büyük bir şey değil diye düşünüyorum öyle bir şeye benzemiyor.
Kalitesiz olmasından kaynaklı.
1693731166533.png

Rengi bile bir garip :D Ortam düzgün ışıkta olsa aslında çok daha belli oluyor hocam. Kamerada düzgün çıkmıyor. Gözümü rahatsız ediyor. Ben dedim servise yaptıralım sonra çöp olana kadar kullanayım diye ama. Ekran ve batarya 2.5K tutuyordu serviste. Ekran, arka cam ve bataryayı 1K'ya yapmış adam. O zaman ekranım 1.5K'ydı ve ekran yok..

O zaman ben çakma kablo ile devam ya.

Eki Görüntüle 1929211

Rengi bile bir garip :D Ortam düzgün ışıkta olsa aslında çok daha belli oluyor hocam. Kamerada düzgün çıkmıyor. Gözümü rahatsız ediyor. Ben dedim servise yaptıralım sonra çöp olana kadar kullanayım diye ama. Ekran ve batarya 2.5K tutuyordu serviste. Ekran, arka cam ve bataryayı 1K'ya yapmış adam. O zaman ekranım 1.5K'ydı ve ekran yok..

O zaman ben çakma kablo ile devam ya.
Çakma panel zaten bundan bir şey bekleyemezsiniz iyiki daha kötü bir arızası yok. Takan adam büyük ihtimalle sattığı şeylerden bir haberdar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı