iPhone 8'i mi Beklemeli, iPhone 7 mi Almalı?

• Konuyu başlatan M.D.
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 6.837

M.D.

Hectopat
Daha fazla  
10. senesinde, iPhone un devrimsel özelliklerle çıkacağı söyleniyor (USB Type C, OLED ekran vs.). Böyle bir dönemin arefesinde iPhone 7 almak sizce mantıklı mı arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplarınız için teşekkür ederim :) Sonraki iPhone'u bekleyeceğim sanırım. Coil Whine diye bir sıkıntı varmış 7 lerde. Bu sorun yüzünden MSI laptopumu iade etmek zorunda kalmıştım. Aynı sesin her an yanımda olması katlanılamaz olurdu .

Yeni telefon almak için önemli kriterlerden birisi şu anda kullandığınız cihazın ne olduğu, ihtiyaçlarınızı problemsiz olarak karşılayıp karşılamadığı olması gerekmez mi? Şu anda ne cihaz kullanıyorsunuz, neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz? Bu iki konuda bilgi vermeden alacağınız cevapların hepsi gayet sübjektif olur diye düşünüyorum.

iPhone 7 kullanıyorum ve hiç çökme yaşamıyorum. Hangi uygulamalar çöküyor ki?
Ayarlar menüsünde tıkanıyor. Özellikle hücresel veride. Fotoğraflar uygulaması tıkanıyor. Filmmakerpro diye uygulamada bir şeyler yapmaya çabalayınca çöküyor. Onun dışında durduk yerde çöktüğü de oldu. Önceden olmazdı. iOS 9 ile başladı. iOS 10 ile bunlar arttı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı