IPhone Air mı 17 mi?

• Konuyu başlatan sky.ed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 298
Fark etmeyeceğin bir farktan bahsediyoruz. Daha kötü pil, daha çok ısınma, Ultra wide ve macro kamerası olmaması, tek hoparlörü yani çok daha kötü bir hoparlörü olması. Günlük kullanımda iPhone 17 2.5 saat daha fazla dayanıyor. Ve ısındığı için işlemciyi kısıtlaması lazım o yüzden AnTuTu testlerinde 17 daha iyi sonuç veriyor. Ayrıca güneş altında ısındığı için parlaklığı kısacak.

Kamera hoparlör çözülemez ama pil falan yazılım ile çözülebilir hem de insanlar hantal telefonlardan takoz gibi kamera çıkıntılardan bıktı iOS 27 le işlemci RAM'i sayesinde donanımsal olarak iPhone 17'den daha iyi olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
Doğrudur kamera hoparlör çözülemez ama pil falan yazılım ile çözülebilir hem de insanlar hantal telefonlardan takoz gibi kamera çıkıntılardan bıktı iOS 27 le işlemci RAM'i sayesinde donanımsal olarak iPhone 17'den daha iyi olacağını düşünüyorum.

Yok hocam 600mAh daha küçük pil. Ayrıca işlemci daha fazla güç tüketiyor.

Dediğim gibi iOS 27'yle dediklerin çözülebilir şahsen bende 2 kameralı streo hoparlör olsa piline falan takmam Air alırım geçerim takoz gibi çıkıntılardan kalın kalın telefonlardan bıktım çünkü

İncelik hafiflik tasarım daha büyük ekran daha yüksek ram oranı ve daha güçlü işlemci söz konusu ise ek olarak ihtiyacınız olan bu ise Air yönelebilirsiniz. Ama düz 17 daha dengeli bir tutumda, önceliğiniz kamera ise ultra geniş açı uzak çekim gibi şeyler sizin için önemliyse 17 tercih edin.Kağıt üstünde pil şu kadar gidiyormuş bu kadar gidiyormuş olaylarına çok takılmayın, hangi telefonu kullanırsanız kullanın gün içinde kullanımınıza bağlı olarak zaten şarja takıyorsunuz telefonu ya da powerbank taşıyorsunuz. Ram ve işlemci olayıda keza öyle, bu kadar farklara bakıp gün içinde sadece instagram için kullanıp arama yaptığınız cihazlarda bu farklara takılmanın anlamı yok. Yani demem o ki tercihleriniz doğrultusunda kararlar değişir.

Dediğim gibi iOS 27'yle dediklerin çözülebilir şahsen bende 2 kameralı streo hoparlör olsa piline falan takmam Air alırım geçerim takoz gibi çıkıntılardan kalın kalın telefonlardan bıktım çünkü.

Ben 17 Pro aldım yani bir yakınım bu hafta Türkiye'ye getirecek Almanya'dan o telefonun kalınlığı 8.7mm ve şu ana kadar yapılmış en ağır iPhone. Beyaz rengini aldım ilk kez iPhone kullanacağım pişman olmam umarım.

Dediğim gibi iOS 27'yle dediklerin çözülebilir şahsen bende 2 kameralı olsa streo hoparlör olsa piline falan takmam Air alırım geçerim takoz gibi çıkıntılardan bıktım çünkü

Ben 17 Pro aldım yani bir yakınım bu hafta Türkiye'ye getirecek Almanya'dan o telefonun kalınlığı 8.7mm ve şu ana kadar yapılmış en ağır iPhone. Beyaz rengini aldım ilk kez iPhone kullanacağım pişman olmam umarım.

Pro'lar iyidir hatta alabileceğiniz en iyi iPhone serisi bence kalın hantal telefon istemiyorsan pişman olacağını zannetmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı