iPhone alacak kişiyi bundan vazgeçtirmek

Aynen, Samsung telefonunda 4K ekran kullandı diye Apple iflas edecek
Öyle bir iflas eder ki. Feleğin şaşar. Aptal adamlar iPhone diye alır sadece. Daha iyisi daha ucuz iken neden aptal gibi düşük çözünürlüklü telefona fazla para vereyim ki ben?

Çünkü Apple Samsung gibi zırt pırt köklü güncelleme yapmıyor.

Hiçkimse Apple gibi telefonu desteklemiyor. iPhone 5S bile hala yazılım güncellemeleri alıyor.
Doğruya doğru. Ama bu güncellemeler ne işe yarıyor? Android'de yapabildiğinin (root, launcher, ROM) binde birini IOS'da yapamazsın.
@alihandrox arkadaşın demeye çalıştığı şey burası diğer ortamlara benzemez, burada havaya atıp tutmayız. Kanıtlarla konuşuruz. Bilgimiz vardır teknolojiler hakkında. Bir şeyi ismi var diye anlatmayız. Sen bana retina ekran dedin ki öyle bir teknoloji yoktu. Ben Super AMOLED dedim mesela bu teknolojiyi açıklayabilirim.

Öyle bir iflas eder ki. Feleğin şaşar. Aptal adamlar iPhone diye alır sadece. Daha iyisi daha ucuz iken neden aptal gibi düşük çözünürlüklü telefona fazla para vereyim ki ben?

Cidden saçmalamaya başladın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…