iPhone alacak kişiyi bundan vazgeçtirmek

DemonDamage

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Annem tutturdu iPhone 8 alacağım diye. Haberlerde 5.000 TL yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alsın işte ne var yani? Eğer imkanınız varsa durumunuzu zorlamayacak ise alsın.

Ama gidip Kredi borcu ile falan alacaksa elini ayağını tutun. Gerekirse hekime danışın. Söylediğim gibi imkanlar el veriyorsa ve sıkıntı yaşamayacaksanız alınabilir. Ne olmuş yani?

De ki; Anne o telefonlardan kimse sana resim fotoğraf müzik gönderemiyor sen de kimseye gönderemiyorsun pişman olursun. Şarjı bozulursa 300₺ de, en ufak bir sorunda servis 500₺'den az parayı kabul etmez de.
Yeter artık harbiden Facebook'da da görüyorum her yerde görüyorum bıktım artık... :) Demek ki ona da yetecek parası var her şeyi göze alıyor babanızın malıymış gibi övüyorsunuz şu Android denen illeti... :D :D

De ki; Anne o telefonlardan kimse sana resim fotoğraf müzik gönderemiyor sen de kimseye gönderemiyorsun pişman olursun. Şarjı bozulursa 300₺ de, en ufak bir sorunda servis 500₺'den az parayı kabul etmez de.
Şu devirde kaç kişi Bluetooth ile iki cihaz arasında veri aktarımı yapıyor? Saçma gerekçeler sunmayın.

Ve ben hiçbir Iphone kullanıcısının garantiye gönderdiği için 500 TL alındığını duymadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı