iPhone Alamamak

Kusura bakmayın. iPhone'den soğuduğum için 6s'i araştırmadım hiç o yüzden hafıza durumları nedir bilmiyorum. Uyarınız için teşekkürler hemen düzeltiyorum.
 
Paranın tamamını elimde tutunca 'vay be çok paraymış' dedim. Şu an iPhone 6s Plus hayalim askıda. Düşünceler başladı yine. 2.el 5S mi alsam diye
 
O kadar para vereceğinize LG G4 alabilirsiniz. Ben de telefon almadan önce hep iPhone isterdim. Ama pahalı işte. Amerika'daki kampanyalar Türkiye'de de olsaydı keşke (Sprint ve Verizon hatlarıyla 2 senelik kontrat imzalarsanız 0 dolara iPhone 5S alabiliyorsunuz. Ayrıca diğer iPhone'ları da bu şekilde uygun fiyata alabiliyorsunuz.).
 
Aman ha sakın iPhone 6 almak gibi bir hataya düşmeyin. Önümüzdeki yıllarda olacakları söyleyeyim. iPhone 6 atıyorum iOS 12'den sonra güncelleme almayacak. Ancak iPhone 6S ise iOS 14'ü bile alacak. Tıpkı iPhone 4 ve 4S'e olduğu gibi. Arada çok fark var.
Söylediğin saçmalık aradaki fiyat farkına değecek hiç bir şey yok adam 1 telefonu 15 sene kullanacak değil.
 
Madem saçmalık, neden aynısı iPhone 4 ve 4S arasında da oldu?
iPhone 6 en azından 2-3 yıl daha güncelleme alacak. Güncelleme desteği bittiğinde ise normal kullanılmaya devam edilecek telefonda donanımsal bir sorun olmazsa. Arada 500 lira fark var. Güncellemelere bu kadar da takılmayın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı