iPhone almak cidden mantıklı mı?

Bütçe
5000-8500-9500 (İkinci El Piyasası İçin)
Samsung iki markadan da daha mantıklı. 2. el A54, A35 güzel olabilir.
Kime göre neye göre daha iyi? Pil performansı konusunda değil. Ekran konusunda ve kamerada ikisinden de iyi. Kullanım amacına göre karşılaştırma yapmak gerek. Oyun oynayan biri iPhone kullanmaz, orta-amiral arası Samsung kullanır. S serisi gibi. Veya Xiaomi'nin Poco F+, X6 gibi cihazlarını kullanır(Redmi note 13 vs. değil)

Xr harici bir model baş belası olur bence.
XS daha mantıklı OLED olduğu için.
XR da kabul edilebilir bir model 11 ile çok benzer bir cihaz.
SE serisinden çok daha iyidir.

Hocam XS, XR, X, 11 telefonları almamanızı öneririm bir daha güncelleme gelmeyecek. Paranız var ise 13 ve üzeri alın bence yoksa Android'den devam.

Hocam XS, XR, X, 11 telefonları almamanızı öneririm bir daha güncelleme gelmeyecek. Paranız var ise 13 ve üzeri alın bence yoksa Android'den devam.
Bütçesi yurtdışı 13 bile almaya yetmiyor.
Bütçe dışı gereksiz tavsiye vermenin bir anlamı yok.

Konu başlığı ile konu apayrı konular. Başlıkta sadece Apple var, içinde Redmi vs Apple konusu var. Başlığa cevap olarak, Apple almak cidden mantıklı değil. Konu içindeki konu için ise, Redmi'den başka ne varsa o daha mantıklı.

Kime göre neye göre daha iyi? Pil performansı konusunda değil. Ekran konusunda ve kamerada ikisinden de iyi. Kullanım amacına göre karşılaştırma yapmak gerek. Oyun oynayan biri iPhone kullanmaz, orta-amiral arası Samsung kullanır. S serisi gibi. Veya Xiaomi'nin POCO F+, X6 gibi cihazlarını kullanır(Redmi Note 13 vs. değil)

Hocam alacagin A54 neredeyse her konuda X den daha iyi. Kamera, panel, güncelleme, Hz değeri vs vs. X in A54 le kapışacağı yerler kamera ve performans. Bu 2 konuda da bariz bir üstünlüğü yok hatta kamera da A54 öne geçecektir çoğu konuda. iPhone genel olarak alinmaz da özellikle bu fiyat bandında hiç alinmaz. Bana Apple savunmayın.

Hocam alacagin A54 neredeyse her konuda X den daha iyi. Kamera, panel, güncelleme, Hz değeri vs vs. X in A54 le kapışacağı yerler kamera ve performans. Bu 2 konuda da bariz bir üstünlüğü yok hatta kamera da A54 öne geçecektir çoğu konuda. iPhone genel olarak alinmaz da özellikle bu fiyat bandında hiç alinmaz. Bana Apple savunmayın.
Ben apple savunmuyorum ki :D. Doğru okumadınız galiba. Ben de Apple sevmiyorum. Sadece Samsung'un pil performansı kötü onun haricinde kamera ve ekran konusunda mis gibi. Oyun performansı olarak da bir problem yok ancak Xiaomi cihazlar Samsung cihazlardan biraz daha verimli(işlemci gücü kullanımında). Onun dışında Samsung da çok iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı