iPhone almamak için nedenler

Evet arkadaşlar dün dediğim ve sizlerin de bahsettiğiniz pil restore ve temiz kurulumlarını yaptım fakat şarjım aynı hızda düşüyor. Beşer beşer iniyor dakika aralarla. Fark ettim ki %100'den %86'ya düşünce normal gidiyor ta ki %50 altına düşene kadar. %86-%50 arası uzun gidiyor fakat başı ve sonu dediğim gibi laps düşüyor. Bataryamla doğru orantılı olarak işletim sistemi güncellemelerinden de kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Aynı yere vardık tabi. Anladığım kadarıyla her Iphone 7 kullananda yok bu problem ne kadar doğru bilmiyorum ama her türlü bataryamı değiştirmek zorundayım. Sonra satarım herhalde Xioami geçerim.

Eşim 3 yıldır iPhone 7 kullanıyor. Hiçbir güncellemede böyle bir sorun yaşamadı. Muhtemelen bataryan zaten bozulmuştu ve yeni işletim sistemi daha fazla kaynak tükettiği (ki son derece doğal) için artık iflas etti. Apple'a laf edebileceğimiz tonlarca şey bulabiliriz ama bu ne alaka anlamadım?

Ben cihazlarıma bakarım ama cidden. Yani iPhone 3GS'ten beri iPhone kullanırım ve çizik olmaz telefonumda. Şarj da aynı şekilde. Orası doğru.

Hocam, sen tecrübeli bir ağabeye benziyorsun derler ya. Sana bir soru soracağım. Bende 5'ten beri iPhone kullanıyorum. İlk defa böyle bir sorun yaşadım. Ne yaptıysam bir türlü fotoğraflarımı alamıyorum cihazdan.

10 yıllık iphone kullanıcısıyım hiç pişmanlık yaşamadım, yaşadığım en büyük sıkıntı ya Apple dükkanı kapatırsa korkusu, ne kullanacağım be o zaman.

İlk mesajını okudum ve genel olarak pil kısmından yakınmışsın. iPhone 6 kullanıyorum ve iOS sürümü 12.4.4, pilim daha önce eskidiği için Deji 2200 mah pil taktırdım ve kullanma durumuma göre bir günü geçtiği bile oluyor. Pili değiştirip yoluna rahatlıkla devam edebileceğini düşünüyorum.

iPhone almamak için nedenler diye açmışsınız konuyu, fakat bence ''telefonumdaki sarj sorunu'' diye açmalıydınız. her cihazda böyle sorunlar oluyor illa ki kusursuz değil hiç bir cihaz ki kusursuz olsa yeni modeller çıkıp durmaz yılda bir.

algı yaratmayın insanlarda, yine söylüyorum apple fanboyu değilim. fakat sarj sorunu olabilecek bir şey evet updateler ile sıkıntı yaratabiliyor. bu konuda katılıyorum, xr kullanan biri olarak söylüyorum benim cihazımda bir sıkıntı yok, ama ip7 sıkıntılı bir cihaz genel olarak bu yüzden çok problemler yaşanıyor o cihazda. bence sarj döngüsünü öğrenip mümkünse batarya değişin ya da telefonu bir temizleyin komple.

dediğim gibi bu konuya bu başlık çok saçma olmuş, her cihazda yaşanan bir durum değil bu. hani ''common issue'' olan bir şeyden bahsetseydiniz eyvallah.

6s'i hala kullanıyormusunuz? Artıları ve eksileri nelerdir rica etsem söylermisiniz ?

6s'i hala kullanıyormusunuz? Artıları ve eksileri nelerdir rica etsem söylermisiniz ?
Yok hocam 6s'i sıvı temasından dolayı bozdum. Kullandığım dönem için eksi tarafı çok yoktu diyebilirim. Her şeyi ile yeterli geliyordu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…