Byperest
Megapat
Daha fazla
Telefondan beklentisi olmaya nadir insanlardanım sanırım. Mesaj gidip geliyorsa, arayıp aranabiliyorsam, iki uygulama da kullanabiliyorsam benim için sıkıntı yok telefon için. Aldığım telefon bunları yapıyor bence bir 5 sene daha yapar. Sorunum şu eskitme yapıyor ama beni buna maruz bırakıyor. Downgrade yok. Ne demek yok yani? Ne bilgisayarda, ekran kartında, Android telefonlarda falan böyle bir olay yok. Sürüm kötüyse uğraşır downgrade yaparsın sorunun çözülür. Şuan sorunum bu güncelleme kaynaklı, downgrade yapamıyorum. Nerede kaldı o zaman en iyilik? Beklentim bu ürünün daima yüksek performansta çalışması değil, ben de eskiyeceğinin farkındayım. Beni güncellemelerle buna maruz bırakıp kaçış yolu vermemesine kızıyorum. Android olsa çoktan sorunum bir nebze çözülmüştü.Apple hafife alınmayacak şirketlerden birtanesidir. Neredeyse son yüzyılın en çok adını duyurabilen bir isimdir. Yukarıda bahsettiğiniz cümle her kullanıcının yüksek bir ihtimal ile yaşadığı durumdur. Yeni model çıkar o modele özel yazılım çıkarır eski cihazlar gücünü kaybetmeye ve eskimeye başlar. Gayet doğal durum. Buna pazarlama stratejisi denir. Bunu yapan tek marka tabi ki Apple değil en basit örneklerdenNvidia, Samsung, ve aklınıza gelen ne varsa.. Hepsi yapıyor.
Aklınızda bulunsun tekrardan iPhone ürünü alırsanız eskimeye başladıysa, önerilen sürümden ziyade cihazın ilk geldiği sürümde bırakın sonrada 10 sene mi kullanmak istiyorsun o şekilde kullanırsınız.
Ben 6 sene 5S kullandım. En son güncellemesi 12.3 mü neydi tam hatırlamıyorum. Bataryanın kötü olması dışında pek bir problemi yoktu ve severek kullandım. Baseband sorunundan dolayı rafa kaldırdım. Çok fazla düşürüyordum telefonu ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Belkide yeni güncellemelerden dolayıdır kim bilir ?![]()