iPhone ayrıcalıktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5S kullanıyorum şu an, daha önce Android kullandım. Şu an Android telefonlar biraz daha iyi durumda fakat hakikaten bariz fark var. Geçen günler uygulamaların hata vermesi ile karşılaşılmış durduk yere. Custom ROM ile telefonun şahlanacağını düşünenler var. Sıkıntısı bitmiyor Android'in.
Fanboy alarmı. Tam tersini düşünüyorum.
 
Hepsi değil ama bazen üzenler vardı.

Tabii ki, genelleme yaptım sadece :)
açıkcası Android'e HTC One M7 ile giriş yaptım. Daha önce iPhone 4 kullanıyordum. Akabinde Samsung S6 Edge, S8, S10+ ve şu an S20+ kullanıyorum hiçbir takılma kasma donma vb. sorunlar yaşamadım.
IOS'in sıkıcılığından sonra Android cennetten akan şelale gibi gelmişti. Başlayış o başlayış.
İş gereği ve telefonu bir cep bilgisayarı olarak kullanma ihtiyacımdan dolayı kesinlikle bir daha iOS cihaz evime sokmadım. :)
 
Nasıl bir Android telefon aldığına bağlı, eski bir Android telefon alınca benim de beynim yanıt vermiyor.
Farketmiyor açıkcası, en kralı bile iPhone'daki hissiyatı vermiyor.
 
Galaxy Tab S çıktığı zaman giriş seviyesi bir tablet değildi. iPad Air 1 ondan bir sene öncesinde çıkmış olmasına rağmen halen daha sorunsuz kullanılabilen bir tablet lakin aynısını Tab S için söyleyemem.



Ben Tab Pro kullanmıyorum Tab S kullanıyorum. Yavaşlığından dolayı garantiye verdiğimizde anakartını değiştirip yeniden vermişlerdi lakin birkaç ay sonra yine yavaşladı.
Bende de Tab S var. Hiç kasmıyor. Düzgün kullandığın sürece yavaşlamaz.
 
Zamanında iPhone almak yerine Android bir telefon tercih ettim, arkadaşımın iPhone telefonunu biraz kullandığım zaman Android aldığıma pişman oldum.
 
Androidlerin her geçen gün tasarımları daha da kötüleşiyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı