iPhone ayrıcalıktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5S kullanıyorum şu an, daha önce Android kullandım. Şu an Android telefonlar biraz daha iyi durumda fakat hakikaten bariz fark var. Geçen günler uygulamaların hata vermesi ile karşılaşılmış durduk yere. Custom ROM ile telefonun şahlanacağını düşünenler var. Sıkıntısı bitmiyor Android'in.
Başta konu sahibinin önceden hangi cihazı kullandığını, önceden Custom ROM kurdu mu, kurmadı mı ve konu sahibine katılan kişilerin hangi cihazı kullandığını öğrenmek isterim. Tahminimce eski bir cihaz veya rezalet bir yazılıma sahip olan MIUI kullandınız, ardından ise normal olarak iPhone 5S yazılımından dolayı daha iyi bir telefon gibi gözüktü. iPhone 5S ile günümüz Android cihazları karşılaştırılamaz bile.


Fanboyluğun Google'a göre tanımı:

"Fanboy belli bir ürünün/markanın eksik yönlerini göremeyen, görmek istemeyen, eleştiriye kapalı kişilere denir."


Cihazın yazılımından bahsettiğin kadar cihazın 8 yıllık olmasını, artık güncelleme almamasını (iOS cihazlar için güncelleme Android'e göre çok daha önemlidir, bu yüzden uzun süreli güncelleme alırlar ama bu Android cihazlardan daha iyi olduğu anlamına gelmez, her iki yazılımında birbirinden üstün noktaları vardır), el yakacak derecede ısınmasını ve bataryasının su gibi gitmesinden de bahsedebilirdiniz. Bence bu durumlar bile eski bir iPhone cihaz almamak için bir sebep.
 
Eski bir tabletle günümüzümü kıyaslıyorsun?

Eski bir tablet ile ondan daha eski bir tableti kıyaslıyorum. Nerenizle okuyorsunuz anlamadım.

Tab S giriş seviyesi değil. https://www.epey.com/tablet/samsung-galaxy-tab-s-105.html Bu model midir? Tam modeli paylaşırsanız, merak ettim. Bildiğim kadarıyla Tab Pro'dan sonraki yıl Tab S serisi geldi.

 
Eski bir tablet ile ondan daha eski bir tableti kıyaslıyorum. Nerenizle okuyorsunuz anlamadım.



Hocam bu tablet giriş seviyesi değil. Çıktığı yılın tepe modellerinden birisi. Benim kullandığım modelden 1 yıl daha yeni bir cihaz. Bence sorun başka bir şeyden. Exynos işlemcili olmasından diyeceğim ki aslında ilgisi yok ama normal değil bu seviyede kasma vs. olması. Exynos işlemcili 5.5 yıllık S7 kullanıyorum hiçbir sorunu yok.
 
Apple kullananların bu görgüsüzlüğü ne olacak çok merak ediyorum. Elmalı telefon kazandığınız geliri, hayat kalitenizi yükseltmiyor, gözümüze sokmanızın anlamı yok. Telefon işte günün sonunda arayıp MH'ye sövüyorsunuz...
Yıllardır iPhone kullanan biri olarak ayrıcalık, hava atma durumunu ben bir tek anlayamadım sanırsam.

Maaşlarının 2 katını verince övme isteği geliyor galiba. Çalışınca daha çok kazanırsınız, haberiniz olsun, böyle de halk içinde rezil olmazsınız 😉
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı