iPhone cihaz içeriği başkasıyla paylaşılabilir mi?

Katılım
22 Mayıs 2021
Mesajlar
1.440
Makaleler
2
Çözümler
13
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda iPhone ekosistemine giriş yaptım, bu yüzden pek anlamıyorum. Bir arkadaşım telefonu kurcalamak için eline aldı sonra aklıma bir soru takıldı. iPhone'lar arasında aşırı uyum içerisinde, acaba herhangi bir ayarla fotoğraflarımı, konumumu vs kendi telefonu ile ilişkilendirip takip etme gibi bir olasılığı var mı? Ve varsa nasıl kontrol edebilirim?
(O da iPhone kullanıcısı)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone'umu Bul uygulamasından rehber vasıtasıyla sizi ekleyerek konumunuzu görebilme ihtimali var. Telefonunuzu başkalarına vermeden önce bu tarz durumları kontrol etmenizi öneririm.
 
@Oğuzhan Necip Şahin hocam kontrol ettim kimse yok gibi fakat asıl endişelendiğinde fotoğraf kısmı. Eğer öyle bir seçenek varsa nasıl kontrol edebilirim?
O konuda endişelenmenize gerek yok. Apple güvenlik konusunda son derece temkinli davranıyor. Tabii ki her sistem hacklenebilir ancak Apple kimliğinizde olabildiğince tüm güvenlikleri almaya özen gösterin. Her türlü hesabınızda iki adımlı doğrulama olmasını tavsiye ederim.

Başka birisi iCloud şifrenizi bilse bile hesabınıza girmeye çalıştığında telefonunuza gelen güvenlik kodunu girmek zorunda kalacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı