Alıcı iPhone cihaz

Ucuz demek istedi. Çünkü aynı ürüne az önce kendisi 9000 TL dedi de :D
Hocam Letgo da gidin bakın ortalama fiyatlar bu şekilde. Telefonumda hiçbir sorun yok istediğiniz yere gösterin, faturası kutusu her şeyi var şu an zaten Letgo da ilana koydum dün akşam. Para lazım ondan satıyorum.

@emirtmurr Benim biçtiğim fiyat mı absürt olan? Geçen sene bu model telefon 5000-5500TL bandında satılıyordu. Geçen seneden bu yana her şeyin fiyatı üçe, dörde katladı. Elindeki malın değeri de yerine durmuyor artıyor. Sizin gibi insanlar bunu anlamadığı için başımızda böyle insanlar var. Siyasi görüşünüz ne bilmiyorum fakat bilincinizin kapalı olduğunu düşünürsek az çok belli ne olduğu...

@emirtmurr benim biçtiğim fiyat mı absürt olan? Geçen sene bu model telefon 5000-5500TL bandında satılıyordu. Geçen seneden bu yana her şeyin fiyatı üçe, dörde katladı. Elindeki malın değeri de yerine durmuyor artıyor. Sizin gibi insanlar bunu anlamadığı için başımızda böyle insanlar var. Siyasi görüşünüz ne bilmiyorum fakat bilincinizin kapalı olduğunu düşünürsek az çok belli ne olduğu...
İyi misiniz? Ne alaka siyasi görüşümle? Azıcık telefondan anlayan birine sorsanız bu fiyatın fazlasıyla absürt olduğunu söyleyecektir. Bir de 9750TL diyorsunuz. Zaten sıfırı 10600TL.

Son düzenleme:
@emirtmurr Kim 9750 demiş?. 9000TL fiyat biçtim telefona. Sıfırı 11 bin bandında olan bir ürünün 6000TL'den mi satılmasını bekliyorsun 2.el? Sizi ignoreluyorum, hayatınızda başarılar! Fiyatı kafanıza göre yükseltin ki konuşmadan haklı çıkın. Boş vaktim yok sizle harcayacak.

Ya Allah'ınızı severseniz iyi misiniz? Benim sizle bir derdim yok ki size karşı bir laf edeyim koyduğunuz telefon fiyatı oldukça saçma kimse de o parayı verip elinizden o telefonu almaz 2. el 11'ler 9000'e gidiyor zaten. İkincisi kimseye sorunlu vs. gibi şeyler diyemezsiniz.

Arkadaşlar tartışmaya gerek yok icabında ikinci el piyasası serbest piyasa, herkes istediği fiyatı yazar. Alınmadığını görünce ya indirime gider ya da ilanı kaldırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı