Dediğim gibi ihtiyaçtan dolayı satıyorum telefonda hiçbir sorun yok.. Letgo'daki ilanı da atabilirim buraya.Hocam @Beyaz Tavşan telefonu iyiyse hemen alın gayet güzel fiyat.
Dediğim gibi ihtiyaçtan dolayı satıyorum telefonda hiçbir sorun yok.. Letgo'daki ilanı da atabilirim buraya.Hocam @Beyaz Tavşan telefonu iyiyse hemen alın gayet güzel fiyat.
İhtiyaçtan dolayı telefonumuzu bile satmak zorunda bıraktıran reis sağ olsun.Dediğim gibi ihtiyaçtan dolayı satıyorum telefonda hiçbir sorun yok.. Letgo'daki ilanı da atabilirim buraya.
Dediğim gibi ihtiyaçtan dolayı satıyorum telefonda hiçbir sorun yok.. Letgo'daki ilanı da atabilirim buraya.
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok icabında ikinci el piyasası serbest piyasa, herkes istediği fiyatı yazar. Alınmadığını görünce ya indirime gider ya da ilanı kaldırır.
Konu sahibi eğer ki telefonu düşünmezse letgo linkini alabilir miyim?. Konuya daldım birden ama kusura bakmayın @Alejandro Sosa Siz düşünmezseniz bende görmek istiyorum ürünü.
Asıl komik olan beni fiyatını eleştirmemden dolayı baştakiler ile özdeşleştirmesi.Herkes istediği piyasayı yazar ama bu fiyatı savunması komik.
9300TL düşünüyordum fakat 9000TL'ye bırakabilirim. Kozmetik anlamda ufak tefek çizikler dışında hiçbir sorunu yok. Ağustos'un sonuna kadar garantili. 128 GB siyah modeli. Şu an aksesuarsız (adaptör-kulaklık hariç.) Fiyatları ortalama 11 bin civarında. Fiyatı uygun tutuyorum diye düşünüyorum.
Yok hocam boş verin koysun 9000'e.Yanlış anlamayın ama SE2020'yi çok daha ucuza veren dolu piyasada. 8.5-9'a iPhone 11'ler var.
Komiğime gitti 1 sene önce 4.5'a aldığı cihazı 9'a kitlemeye çalışmasını geçtim letgoda veya sahibinden de zaten dolu var çok daha düşük fiyata verenler. 64GB modelleri 4.5-5.5 arası 128gb modelleri de 6-7 arası pazarlıkla falan.Yok hocam boş verin koysun 9000'e.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.