Alıcı iPhone cihaz

Komiğime gitti 1 sene önce 4.5'a aldığı cihazı 9'a kitlemeye çalışmasını geçtim letgoda veya sahibinden de zaten dolu var çok daha düşük fiyata verenler. 64GB modelleri 4.5-5.5 arası 128gb modelleri de 6-7 arası pazarlıkla falan.
4500'e SE 2020 satan var ise cihaz ölmüş falandır ya da mutlaka sorunu vardır. O fiyata iPhone 8 satıyorlar.

Ayrıca arkadaşın istediği fiyat fazla aynı fikirdeyim ama bir sene önce 4.5'a aldığı telefonu daha yükseğe satmaya çalışması diye söylemen komik olmuş. Apple enflasyon ve dolar kuru yüzünden iki kere zam yaptı telefonlara biliyorsundur herhalde.

Son düzenleme:
4500'e SE 2020 satan var ise cihaz ölmüş falandır ya da mutlaka sorunu vardır. O fiyata iPhone 8 satıyorlar.

Ayrıca arkadaşın istediği fiyat fazla aynı fikirdeyim ama bir sene önce 4.5'a aldığı telefonu daha yükseğe satmaya çalışması diye söylemen komik olmuş. Apple enflasyon ve dolar kuru yüzünden iki kere zam yaptı telefonlara biliyorsundur herhalde.
Biliyorum tabi 2.el iPhone 11 fiyatına kitlemeye çalıştığı için öyle dedim. Pazarlık ile 4.5'a veren nadir oluyor ama 5-5.5 civarına 64GB'lar var. 128'ler de 6-7 arası daha yüksek fiyatlara çıkınca XR-11-XS gibi modeller var.

Biliyorum tabi 2.el iPhone 11 fiyatına kitlemeye çalıştığı için öyle dedim. Pazarlık ile 4.5'a veren nadir oluyor ama 5-5.5 civarına 64GB'lar var. 128'ler de 6-7 arası daha yüksek fiyatlara çıkınca XR-11-XS gibi modeller var.
5.5 TL'ye SE 2020 gördüm ama garantisi bitmiş olanlar mevcut ya da sıkıntısı olanlar şahsen ben garantili hiçbir sorunu olmayan telefonumu 5.5'e vermezdim.

Biliyorum tabii 2.el iPhone 11 fiyatına kilitlemeye çalıştığı için öyle dedim. Pazarlık ile 4.5'a veren nadir oluyor ama 5-5.5 civarına 64 GB'lar var. 128'ler de 6-7 arası daha yüksek fiyatlara çıkınca XR-11-XS gibi modeller var.

İkinci el düzgün 11'ler 10k civarı garantisi varsa daha da yükseliyor, XS'ler de 8.5-9k civarı sorunsuz olanlar. Max 7K eder bence SE2020.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı