iPhone cihazların anakartı değişirse iCloud gider mi?

Draplyn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar .geçenlerde parkta iPhone 11 ve üstünde sigara paketi buldum yaklaşık 3 hafta oluyor. Bulduktan 1 hafta sonra tekrar parka gittim ve sigara paketi hala duruyordu. 3 haftadır telefon elimde ne gelen var ne giden. En son polise gittim kayıp ihbarı da verilmemiş telefona. Kendim kullanma kararı aldım ve telefonda iCloud olduğunu fark ettim. Bu sorunu gidermek için anakart değiştirmek sorunu çözer mi?

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde parkta iPhone 11 ve üstünde sigara paketi buldum yaklaşık 3 hafta oluyor. Bulduktan 1 hafta sonra tekrar parka gittim ve sigara paketi hala duruyordu. 3 haftadır telefon elimde ne gelen var ne giden. En son polise gittim kayıp ihbarı da verilmemiş telefona. Kendim kullanma kararı aldım ve telefonda iCloud olduğunu fark ettim. Bu sorunu gidermek için anakart değiştirmek sorunu çözer mi?

0 Anakart ya da iCloud olmayan sağlam anakart takarsan evet gider. iCloud anakarttaki NAND Hafıza belleğine ve İşlemcide taşınıyor. NAND Hafıza belleği değişince gittiği de söyleniyor ama deneyimlemedim. Hat vs var ise, acil aramalardan vs sahibine ulaşmanı öneririm.

0 anakart ya da iCloud olmayan sağlam anakart takarsan evet gider. iCloud anakarttaki NAND hafıza belleğine ve işlemcide taşınıyor. NAND hafıza belleği değişince gittiği de söyleniyor ama deneyimlemedim. Hat vs var ise, acil aramalardan vs sahibine ulaşmanı öneririm.

Dostum şimdi acil arama kısmından baktım adamın kilosuna kadar her şeyi var. Babasının numarasını buldum kendileri almancıymış tatiliçin gelmişler gitmişler. Telefon sende durabilir dedi oğlu ile konuşucakmış haber bekliyorum bende.

Yeni takacağın anakartın iCloudsuz olması lazım da, senin yaptığın şey basbaya hırsızlık.
Hırsızlık denemez bence o kadar süre bekledim.

Dostum şimdi acil arama kısmından baktım adamın kilosuna kadar her şeyi var. Babasının numarasını buldum kendileri almancıymış tatiliçin gelmişler gitmişler. Telefon sende durabilir dedi oğlu ile konuşucakmış haber bekliyorum bende.
Ağlamak istiyorum ✌️ Hayırlı olsun.

Hırsızlık denemez bence o kadar süre bekledim.

Oğlu ile iletişime geçtiğinde belki kaldırmana yardımcı olur. Rica edersin. İyi birileri. Zira uygun fiyat orada. Kargo vs dese ona da sana da çok girer. 1 sene beklese anlamı yok. Mantıklı karar. Umarım iCloud konusunda yardımcı olur rahatça kullanırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı