iPhone eski sürüme dönmek

Bozrak

Hectopat
Telefonum 5S iOS 9.3.5 yüklü fakat artık App Store'da çıkan çoğu uygulama iOS 10, 11 sürümünü istiyor. Bende bu yüzden iOS 12'ye güncellemek istiyorum. Fakat beğenmezsem tekrardan iOS 9.3.5'e dönebilir miyim? Ve ya iOS 12 9'dan daha mı iyi? Sizce güncellemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS 12'ye geçin. Çünkü telefonunuzun miladı her türlü dolmuş diyebiliriz. Herhangi bir zararı olmayacak, aksine hızlanacaktır. Çünkü cihazınız, daha iyi optimize edilmiştir.

Technopat’e giriyim demiştim ve bu konuyu gördüm. Mecbur olarak güncelledim çünkü Whatsapp ios 9 desteğini kesti ve bir daha açılmayacaktı. Ios 12’ye geçince telefonda pil hızlı bitmeye başladı ve telefon klavye açınca donmaya başlıyor (çok fazlada değil çok azda değil) bunun dışında hafızam 16gb’dı bu yüzden sürekli hafıza sorunu yaşıyordum ios 12 ile kendi kendine hafıza açıyor nasıl yapıyorsa :)fakat 300mb dan az hafıza olursa alan yok diyor fotoğraf dahi çekmiyor. Bunlar eksi yönleriydi iyi yönleri ise çok fazla kullanışlı özellik geldi ios 12 ile birlikte, app store da 3-5 uygulama hariç hepsini indirebiliyorum bu yüzden ios 12 gerekli bence

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı