iPhone Fiyatini Hakediyor mu?

bir telefonda aradığın şey benchmark rekoru değil kullanışlılığıdır,
Bu konuda sonuna kadar haklısın.
Apple'ın tüm cihazları bu konuda diğerlerinden çok çok farklı. Misal 500 TL'lik bir android telefonla 6 plus'ı ukiyasla sitesine koyun android cihaz donanım ve benchmark puanı olarak 6 plus'ı geçer. Kısaca Apple cihazı alırken "kağıttaki özelliğine" bakmıcaksın.
 
bence hak etmiyor çünkü iphone 6 modelini ikiye üçe katlayacak cihazlar var ve fiyatlar 1500 arası daha yüksek özellikleri olan bir cihaz karşısında kalkıp bir elma logosu için o kadar para verilmez apple fiyatları çok abartı ve maalesef insanlarımızın hava atma düşüncüleri yüzünden bu firma çok büyük paralar kazanıyor
 
Performans konusunda felan gayet yüksek daha yüksek olsa yine iphone alırım fakat bu telefon vergiler yüzünden bu kadar pahalı.
 
Performans, fotoğraf kalitesi gibi kriterler 1600₺ ve üzeri fiyat bandındaki telefonlar için standart hale geldi. Bu sınırdan sonrası artık kullanıcının zevkine kalmış durumda. Ancak 5s veya daha eski modeller dahi bence fiyatını hak ediyor zira cihazların ikinci el piyasası da diğer üreticilerin ürünlerine fark atar seviyede.
 
Tabiki de parasini hak etmeyen bir cihaz.Donanim olarak kendi fiyat bandindaki cihazlarin cok cok cok gerisinde kaliyor.199$ a satilan cihaza hava atmak icin 3500 tl veren bir milletiz.Bu bizim lukse duskunlumuzden de kaynaklanmakta .Arkadasin biride android gibi 3 5 tane uygulama acinca kilitlenip kapanmiyor yazmis.Gulunur bu aci gunlerde insanlarin bir nebze de olsa gulmeye ihtiyaci var elbet.Sonuc olarak vasat donanim kazik fiyat.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı