iPhone şarj olmuş mu?

Hocam batarya dolmuş. Ve elektrik simgesi varsa hala elektrik çekiyor. Fazla elektrik çekerse zarar görebilir.

Modern cihazlar batarya tam dolu olunca elektrik çekmeyi bırakır. İsterseniz 1 ay şarjda bekletin bir sıkıntı olmaz.

Hocam iPhone kullanmadığım için bilmiyorum.

iPhone ile alakalı bir durum değil zaten, neredeyse bütün bataryalı elektrikli cihazlar şarj yüzdesi arttıkça sürtünme artacağından dolayı aşınmayı en aza indirmek için voltajı yavaş yavaş düşürür ve cihaz tam şarj olduğunda 0'a düşer.

iPhone ile alakalı bir durum değil zaten, neredeyse bütün bataryalı elektrikli cihazlar şarj yüzdesi arttıkça sürtünme artacağından dolayı aşınmayı en aza indirmek için voltajı yavaş yavaş düşürür ve cihaz tam şarj olduğunda 0'a düşer.

Teknolojiye bak be. Hocam cahilliğim için kusura bakmayın. Peki o zaman arkadaşta neden hala elektrik simgesi var.

Teknolojiye bak be. Hocam cahilliğim için kusura bakmayın. Peki o zaman arkadaşta neden hala elektrik simgesi var.

Ne kusuru hocam her gün yeni bir yaşımıza giriyoruz. Cihaz hala bağlı olduğundan dolayı duruyordur simge.

Arkadaşlar adamın sorduğu gayet normal eğer Samsung'dan geçtiyse Samsung %100 olunca tam şarj olmuyor elektrik simgesi gidince tam %100 olmuş oluyor, bende öyle çekiyorum yani bende bugün iPhone geçsem bu tarz bir konu açabilirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı