iPhone Fotoparca pil kullanan var mı?

Genius5353

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2015
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iPhone 6S var pilini değiştirmek istiyorum. Bu pili takıp kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini yazabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama bi kaç ay geçtikten sonra kötü yorumlar çok oluyor o yüzden bu pil aynı kapasitede daha iyi olabilir belki
 
6S de pil değişimi biraz sıkıntılı. 6 da cart diye açılan kapağı 6s de silikonlamışlar. Kendiniz değiştirecekseniz aklınızda bulunsun. ben 6 nınkini değiştirdim deji ile 2 yıl oldu hala gayet iyi gidiyor.
 
iPhone 7'nin pilini 2020'nin başında fotoparça pil ile değiştirdim, hala pil ömrü %100 gözüküyor ve akşama kadar dayanıyor. Gayet memnunum. Deji batarya da kullanmıştım iPhone 5S modelimde 3 ay sonra şişmişti. Bir de ne yaparsanız yapın internette %100 orijinal diye satılan bataryaları almayın, Apple orijinal parçaları sadece Apple onaylı teknik servislerde bulunuyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı