iPhone gibi kamerası olan Android telefon önerisi

muhammetbaba498

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

4 adet iOS cihazım var. En kötüsü bile şu ana kadar denediğim tüm Android'lerden iyi çekiyor yani görüntü kalitesi vs her şeyi mükemmel.

Xiaomi, Samsung'un birkaç modelini denedim ama bir türlü Apple'ın kalitesini elde edemedim.

Benim için model önerir misiniz? Fiyatı problem değil bütçem sınırsız.

Tek isteğim kamerası kaliteli olsun, işim gereği kamera ihtiyacım var 'TikTok, Instagram' paylaşımları yapılıyor.

Eğer bekleme imkanınız var ise Oppo find X9 Ultra yı bekleyin, Mart gibi çıkar. Eğer bekleyemem derseniz Oppo find X9 Pro da şahane çekiyor. iPhone halen video konusunda önde fakat X9 Pro fotoğraf ta daha iyi. Mesela ana kamera konusunda netlikleri birbirine oldukça yakın fakat Oppo da özel renk sensörü var bu sayede iPhone gibi sarımtırak çekmek yerine gözünüzle gördüğünüze çok daha yakın fotoğraflar çekiyor. Geniş açı konusunda da durum böyle. İş telefoto kameraya gelince Oppo orada çok daha iyi. 200 megapixel telefoto kamerası ile müthiş fotoğraflar ve portreler çıkabiliyor. Bunları neredeyse bütün amiral gemilerini deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum, aklınızda soru var ise çekinmeden sorabilirsiniz.

Vivo X300 Ultra.

Evet X300 Ultra da olabilir, fakat batarya ve yazılım olarak Oppo kadar memnun etmeycektir.

Huawei Pura 80 Ultra.

Asla alınmaz. Instagram uyumluluğu çok kötü, üstüne o vasat işlemci ve Android 12 ile gelmesi her şeyi bitiriyor. Evet kamerası çok kaliteli fakat bunu Instagram'a atarken sorun yaşamamamız gerekiyor.

yeni çıkan mi 17 ultra da gayet iyi görünüyor. fotoğrafta apple'ı yakalamak hatta geçmek mümkün ama video için soruyorsanız orda zor.

Yanlışım varsa düzeltin ama Instagram Android cihazlarda kaliteyi bozuyor. Samsung ise anlaşma yaptı ve Samsung cihazlarda da artık kaliteyi düşürmüyor. Bu yüzden S25 Ultra veya beklerseniz S26 Ultra tavsiye edebilirim.
Kendi deneyimimden söyleyeyim. S24 kamerası iPhone X kamerasından çok çok çok iyi. 12'den biraz daha iyi.

Yanlışım varsa düzeltin ama Instagram Android cihazlarda kaliteyi bozuyor. Samsung ise anlaşma yaptı ve Samsung cihazlarda da artık kaliteyi düşürmüyor. Bu yüzden S25 Ultra veya beklerseniz S26 Ultra tavsiye edebilirim.

Hayır yanlışınız yok, fakat iPhone 17 Pro'dan sonra Oppo find X9 Pro'ya geçtim ve duruma gözlerimle direkt şahit oldum. Oppo da Instagram'a iPhone ile aynı seviyede fotoğraf atıyor. Burada Samsung'un yaptığı anlaşma Instagram'ın kendi fotoğraf çekme uygulaması üzerine. Yani telefonun kendi kamera uygulamasını kullanırsanız neredeyse her marka Instagram'a aynı kalitede fotoğraf yüklüyor.

Hayır yanlışınız yok, fakat iPhone 17 Pro'dan sonra Oppo find X9 Pro'ya geçtim ve duruma gözlerimle direkt şahit oldum. Oppo da Instagram'a iPhone ile aynı seviyede fotoğraf atıyor. Burada Samsung'un yaptığı anlaşma Instagram'ın kendi fotoğraf çekme uygulaması üzerine. Yani telefonun kendi kamera uygulamasını kullanırsanız neredeyse her marka Instagram'a aynı kalitede fotoğraf yüklüyor.
Doğrudur hocam, çok hakim değilim sosyal medya işine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı